Tuningové firmy
Tuningové firmy
Tak teď jsem získal další zkušenost s rádoby tuningovými firmami a to s firmou Bit power.Byla mi doporučena.Tak jsem je kontaktovat.Prostě nic není problém abych jim poslal jednotku.Tak jsem jim poslal jednotku a ty mi to tak dokurvily,že kdyby nebyli z Jeseníků tak mu to tam dovezu nacpat doprdele a ve finále Ti pak přestane brát telefon,no prostě jednání super.
Re: Tuningové firmy
můžeš bejt rád, že jednotek na s13 je tady dost..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
bit power je dobrej ale na jak co... mě přijde že tam ty jednotky dělají podle nálady...
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
tos tam poslal tu ECU STAGE2 z té tvé s13?
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
pani, hlavne si preberte ze co vlastne ocakavate od akejkolvek tuningovej firmy ak im poslete len samotnu ECU, ze co s nou vlastne mozu urobit.... naladenie bez auta nie je mozne a hotovych cipov je nadostac... ak nie je hotovy cip pre danu konfiguraciu, jediny sposob je naladenie na aute, inak sa to naozaj neda...
Já jsem předpokládal,že takové firmi jsou na to vybavené,ale potom jsem se dozvěděl,že ani neví,co je to AFM z RB25,že neví že existují turba s kuličkovými ložisky,ale jen s kluznými,mazané olejovým filmem,podle nich.No jo chybama se člověk učí.
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
kamaradovi tam ladily leona cupru R a ten s nima byl spokojenej. udajne se hlavne specializujou na koncernovy autaLandis píše:Já jsem předpokládal,že takové firmi jsou na to vybavené,ale potom jsem se dozvěděl,že ani neví,co je to AFM z RB25,že neví že existují turba s kuličkovými ložisky,ale jen s kluznými,mazané olejovým filmem,podle nich.No jo chybama se člověk učí.