Tak to jooo, pardóóónjagy píše:Odpovidal na zajicuv "prispevek".
P: 200sx S13
Re: P: 200sx S13
Jo jo reakce na zajíce
Já jedno dvoukilo už mám a tomu se teďko budu věnovat, takže druhý bych teď asi fakt neutáh
Jinak přeju brzkej a bezproblémovej prodej
Já jedno dvoukilo už mám a tomu se teďko budu věnovat, takže druhý bych teď asi fakt neutáh
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
Dík, zajemci sou hlavně ze slovenska ale ta dálka... nikomu se moc nechce... uvidíme po novém roce... no kdybi si do jara chtěl ještě jedno tak víš kam se obrátitDragonART píše:Jo jo reakce na zajíce
tomelka
Je stále k mání? Možná by byl zájem ...
Jo a věci, které jsou sundané, jsou k autu? (jako lampy, zbytek motoru,...)
200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna
Ještě ho tu mam, a k autu je vše! Jen dodělat detaily a ten lak a pak už jezdit....Kohla píše:Je stále k mání? Možná by byl zájem ...
tomelka
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
mam moznyho zajemce. jestli bude zajem, tak bude o vikend volat. nevadi?
Jo mit ted prachy tak bych ho taky bral skoda no .
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Levné autodíly
Nevadí, pokud ano nepsal bych sem číslo Do jara je ještě čas, pokud se neprodá tak si ho třeba nechámwinie píše:mam moznyho zajemce. jestli bude zajem, tak bude o vikend volat. nevadi?
tomelka
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
moc neprovokuj nebo ho vezmu sam ale to uz bych asi musel zacit stavet garazetomelka píše:Nevadí, pokud ano nepsal bych sem číslo Do jara je ještě čas, pokud se neprodá tak si ho třeba nechámwinie píše:mam moznyho zajemce. jestli bude zajem, tak bude o vikend volat. nevadi?
Winie : Sel by si trnitou cestou znovu jo ,ale tvoji bejvali S14 uz to pekne slusi dokonce se myslim bude ozivovat moturek prez zimu sorry za OT.
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Levné autodíly
Levné autodíly
neprovokuju, jen mě ho je líto doufám že bude v dobrých rukouwinie píše:moc neprovokuj nebo ho vezmu sam ale to uz bych asi musel zacit stavet garazetomelka píše:Nevadí, pokud ano nepsal bych sem číslo Do jara je ještě čas, pokud se neprodá tak si ho třeba nechámwinie píše:mam moznyho zajemce. jestli bude zajem, tak bude o vikend volat. nevadi?
tomelka
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
Krále miroslava cislo ma, tak snad zavola. docela se mu libi.
4 svobda: videl sem moji ex na par fotkach a ze by ji to sluselo se rict neda, naopak je to auto docela zabity, velky kola, audio.... to do nissanku nepatri.
4 svobda: videl sem moji ex na par fotkach a ze by ji to sluselo se rict neda, naopak je to auto docela zabity, velky kola, audio.... to do nissanku nepatri.
Tak to nakonec vypadá, že si pro krasavce pojedu ...
200SX S13 ... "Being second is to be the first of the ones who lose" - Ayrton Senna
Má někdo chuť se mnou v neděli zajet pro auto? Pokud možno někdo zkušenější, kdo by se na to kuknul a věděl . Pojedeme z Olomouce do Milovic (takže cesta přes Pardubice, potažmo HK).