P: Dily z L28
P: Dily z L28
Streva vypadaj krasne, asi majitele nesetrili na udrzbe, zbytek motoru prumernej akorat blok de rovnou do sroutu ceny dohodou
Re: P: Dily z L28
co je s blokem?
vevnitř rezavej?
pokud jen to, stejně tam přijde klika z laurela a písty s ojnicema na zakázku a je z 2,8my hned 3,2
kolik za vše i s dovozem, momentálně mám sice eLko navíc, ale třeba by se ještě jedno hodilo
vevnitř rezavej?
pokud jen to, stejně tam přijde klika z laurela a písty s ojnicema na zakázku a je z 2,8my hned 3,2
kolik za vše i s dovozem, momentálně mám sice eLko navíc, ale třeba by se ještě jedno hodilo
blok je vyrezlej jako prase a ma vylitlou mrazovku, vnitrek peknej jen tam kde byla voda to neni moc pekna podivana. za vsechno rekneme 3t? ale dovoz je horsi ja to do svyho auta nenalozim. Jinak este sem zapomel pripsat ze tam mam i prevodovku, ta by byla taky za 1000 (nevim v jakym je stavu ale podle toho jak vypada motor by mohla bejt taky dobra)
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
good price
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
tak to se asi dohodneme, mám jet na ten konec s kardanem pro adnera, tak uvidíme
Ok takze vsechny streva a hlavu beres jo? A budes chtit i tu prevodovku?
ok tak blok ti dam k tomu ale jak rikam neni v dobrym stavu. max si ho do kovosrotu odvezes ty
je to rebéééééééééééél
vydřiduch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dacan!!!!!!!!!!!!!
vydřiduch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dacan!!!!!!!!!!!!!
Misto tech reci bys mel bejt rad ze klesla cena, este pred rokem bys to mel za dvojnasobek
Tak jak? mam ti to tu drzet nebo to hodit do srotu? Neco bych ti moh hodit na sraz ale vsechno se do dvoukila rozume nevejde
co uvezeš vem, peníze ti dám, pro zbytek se stavím jak pojedu na plzensko