OT
Re: OT
Tos mel prvne takovou spotrebu co .
JA dnes dal do GT novou lambda sondu a jel leharo i pres volny mesto za 6,5 litru
JA dnes dal do GT novou lambda sondu a jel leharo i pres volny mesto za 6,5 litru
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Levné autodíly
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
to se mi s GT jeste nepovedlo.....ja mam problem s tim jezdenim v klidu....vzdycky jak je trosku volno tak mam nutkani tomu slapnout....ale co, kdybych chtel jezdit na spotrebu koupim TDI
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Vsak jo ja to zkousel tim ze mam novou tu svini . Ale pak jsem jel mimo mesto chvili po dalnici prez 140 a okresky 100-130 a za 7.3 litru ,ale nejak jsem to nevytacel proste jsem se na tu rychlost rozjel v klidu na petku .
Konecne po dlouhy dobe jsem vyjel parada jak to sedi oproti ostatnim nasim suplikum jsem si stim zase musel hrat v zatackach . Prve nebylo na beno nebo jsem tam neco delal pak zacla zrat jak svin a pak jsem cekal az mi vytoci novej mezikus do svodu a pak do toho jde az lambda.
Konecne po dlouhy dobe jsem vyjel parada jak to sedi oproti ostatnim nasim suplikum jsem si stim zase musel hrat v zatackach . Prve nebylo na beno nebo jsem tam neco delal pak zacla zrat jak svin a pak jsem cekal az mi vytoci novej mezikus do svodu a pak do toho jde az lambda.
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Levné autodíly
Levné autodíly
Martin_534
Tyč se používá pro tažení aut ktery nemají funkční brzdy... (a je to pohodlnější) a to že to má víc jak 600kg to máš pravdu pouze o vleku... tažené auto na tyči je totiž také řízené člověkem a tudíž to neni přípojné vozidlo,a kdo ti řek že ne ,tak si to plete ....
Tyč se používá pro tažení aut ktery nemají funkční brzdy... (a je to pohodlnější) a to že to má víc jak 600kg to máš pravdu pouze o vleku... tažené auto na tyči je totiž také řízené člověkem a tudíž to neni přípojné vozidlo,a kdo ti řek že ne ,tak si to plete ....
lano je dobry tak akorát někoho vytahnout....když taháme tak na tyči (když neni odtahovka) a je to kousek,nemusíš se starat o napnutí lana, přeci jenom tahnout auto bez brzd na laně je asi kravina...a mam pocit že se to nesmí (to si nejsem jistej) takže tahat na tyči ANO ...
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
kucii to je mi sumak kdyz budu tahnou nekde v ramci mesta je to uplne jedno... spis by me zajimalo jestli to nekde sezenu aby k tomu byl nejaky papiry kdyz budou orgáni držkovat nebo se na to mam vykonat potrebu a vyrobit si ju sam a jen koupit tu čubu...?
Je to s certifikátem, ale 1ks na pultě stojí 3.370,- KčFizzbiker píše:hosi poradte kde sehnat taznou tyc ktera ma jeden konec na "kouli"... nebo DODO made??
http://www.heposvm.cz/vyroba/tyce/tt2_help.html
otázka ... je nromální že když zapnu rádio,anténa vyjíždí jen když auto není nastartovaný ? když je auto nastartovaný a zapnu rádio,tak anténa nevyjede prostě ...
Mě anténa vyjížděla vždy se zapnutím rádia, ať už motor běžel nebo hned po otočení klíčkem do první pozice
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
promin ale 3300 za tyč je trochu out... normálně stojí 400kč a má to atest... to snad stačí? ne?
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo to je pravda 3300,- za kus tyce s cubou je dost velka palka atest neatest vidim to ze si neco spacham doma a bude klid... pouzil bych to max parkrat do roka a beztak bych kdyz uz po okoli tahal za trakturkem takze pochybuju ze bude vubec nekdo nejak hýkat...
jinak neco pro odlehčení...
jinak neco pro odlehčení...
- Přílohy
-
- tyi_stupn.jpg (76.46 KiB) Zobrazeno 5130 x
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
OTAZKA:
Sednu mi z nejakej alemry alebo primery predne brzdice na S13??? Ale skur by ma zaujimalo ci su lepsi jak preface alebo aspon tak dobre jak face.. Dik..
Sednu mi z nejakej alemry alebo primery predne brzdice na S13??? Ale skur by ma zaujimalo ci su lepsi jak preface alebo aspon tak dobre jak face.. Dik..
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
mam auto na platformě sunny brzdy tam mam z almary a pasujou presne ovsem ted zvazuju brzdy jine tak sem to porovnaval s brzdama z sx a nepasujuje to sx ma vetsi vzdalenost uchytnych sroubu pro trmen ovsem streba bluebird by je mel mit stejne a primera netusim jedine ceho bych se trochu mozna chtil je stejna roztec tam je urcita pravdepodobnost shodne konstrukce těhlice... pokud to doresis dej mi SZ prosim jak jsi dopadl...dikyJimmbo píše:OTAZKA:
Sednu mi z nejakej almery alebo primery predne brzdice na S13???