RC modely vrtulníků
- vavris2
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: RC modely vrtulníků
nahodit prosím cenu a fotky rád se kouknu něco by se hodilo
Jezdí nebo lítá...
Hezká fotka
Hezká fotka
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
- vavris2
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to jo hod sem prosímtě nejaké info co tam je za motor a na co to jezdí a přesný název modelu jinak pekná fotka
Konkretne tohle je Traxxas T-maxx 3.3, jezdi to na metylalkohol +25% nitrometanu + olej (2takt) jezdi to jak vztekly , pro zajemce vic fotek tady http://mysak323f-200sx.rajce.idnes.cz/T-MAXX/
- vavris2
- user
- Kontaktovat uživatele:
MYSAK píše:Konkretne tohle je Traxxas T-maxx 3.3, jezdi to na metylalkohol +25% nitrometanu + olej (2takt) jezdi to jak vztekly , pro zajemce vic fotek tady http://mysak323f-200sx.rajce.idnes.cz/T-MAXX/
tak to jo...já se ted dívám spíše už na auta se spalovacím motorem protože tady ty paliva jsou v celku dost drahé jinak pěkný fotky to máš postavenou trasu přím na RC modely nebo to je na cyklo cross ? taky musim něco najít na asvaltu to dost žere gumy
jestli si s tím nikdy nelítal, tak na to ser.. hned to rozbiješ..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
jo nitro je drahy jako svine jenze do takhle malejch benzinaky nedelaj a velky zas nemam kam dat.
Petr: nelital, nak se to naucit musim uz sem to rozbil ale ne pri litani, ani nevim jak se mi to povedlo. no co koupej se dily a jede se dal
Petr: nelital, nak se to naucit musim uz sem to rozbil ale ne pri litani, ani nevim jak se mi to povedlo. no co koupej se dily a jede se dal
autíčko je dobrý ale vrtulník není moc prdel ovládat..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
Vrtulniky me nak nelakaj, zacal sem na letadlech ted sem pridal auto
- vavris2
- user
- Kontaktovat uživatele:
je taky jsem začal na letadlech mám doma 3 se spalovacím motorem pak jsem dostal vrtulnik ten se rozbyl cca po dvou hodinach snachy vzletět a auto je zatim nejlepší akorát zrovna ted nejezdím stratil jsem šroubek co spojuje kardan a přední diferák takže jsem s toho uděla auto s zadním náhonem, alu vůbec to nejede takže čekám až to zas bude 4WDMYSAK píše:Vrtulniky me nak nelakaj, zacal sem na letadlech ted sem pridal auto
Jo taky sem mel podobnej problem. 2WD se neda, kdyz mi tahnul jen predek vubec to nejelo. kdyz zadek nedalo se to ridit