s13 dif
s13 dif
help my mam problém s difem mam s13 obal a vnitřek r33 se stálím převodem 4,11 a problém spočívá v tom ze když to složím mezeru mezi hruškou a talířem mam 1,4mm což je ještě moc ale vrtámi hlavou proč se normálně točí ale když dotáhnu klemy tak sním nehnu ani o 1mm neví někdo co sem posral ??? už dva dny se sním trápím a výsledek porad stejnej pokazdy když dotáhnu klemy nehnu sním
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Re: s13 dif
ne pastorek je jinej mam jen s13 obal zbytek R33 zas tak hloupej nejsem
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
nedaj se klemy otocit? sem takhle jednou dotahnul vacku a vacka nevackovala :-D pak sem zjistil ze jde otocit a hle problem vyresen...mara_m píše:ne pastorek je jinej mam jen s13 obal zbytek R33 zas tak hloupej nejsem
Bez auta...
mno oni jsou frezovyny do oblouku k stene difu aby tam sli a jestly by byl problem ze bych ji otocil jako mezi levou a pravou a jeste o 180 stupnu nevim no hlavne tady klema drzi lozisko podle me tam je problem mezi talirem a hruskou ale i kdyz mam 1,4mm coz je moc tak by se to po dotazeni melo hnout ne ? jsem z toho jelen
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo me nedoslo ze tam je lozisko... tak to zas vyhazej prekontroluj a sloz znova... nekdy to bejva blbostmara_m píše:mno oni jsou frezovyny do oblouku k stene difu aby tam sli a jestly by byl problem ze bych ji otocil jako mezi levou a pravou a jeste o 180 stupnu nevim no hlavne tady klema drzi lozisko podle me tam je problem mezi talirem a hruskou ale i kdyz mam 1,4mm coz je moc tak by se to po dotazeni melo hnout ne ? jsem z toho jelen
Bez auta...
dif uz delam dva dny slozil a rozebral jsem ho asi uz 20* vyzkousel uz nekolik podlozek a porad mi to dela ze kdyz dotahnu klemy nehnu snim kdyz je pritahnu rukou jen malinkto toci se jen kvuli mezere 1,4mm malinko rachta a kdyz je jen malinko dotahnu racnou ale fakt malinko tak snim uz nehnu
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
hm, to ti asi poradi spis nekdo kdo uz to takhle predelaval...mara_m píše:dif uz delam dva dny slozil a rozebral jsem ho asi uz 20* vyzkousel uz nekolik podlozek a porad mi to dela ze kdyz dotahnu klemy nehnu snim kdyz je pritahnu rukou jen malinkto toci se jen kvuli mezere 1,4mm malinko rachta a kdyz je jen malinko dotahnu racnou ale fakt malinko tak snim uz nehnu
Bez auta...
rozebrat a zlozit znova ja mne to same na treti slozeny to clovece fungovalo :-)
mne na dvacaty a nefunguje a cim to bylo nevis ? ja ani nevim podlozky pouzit s 13 difu co tam byl nebo pouzit od r33 difu ? uz sem ve stadiu ze hledam podlozky merim merim a porad prehazuju a prehazuju a merim abych se dostal mezerou na 0,8 ale uz me to fakt nebavi