s13 dif

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
Odpovědět
mara_m
user

s13 dif

Příspěvek od mara_m »

help my :D mam problém s difem mam s13 obal a vnitřek r33 se stálím převodem 4,11 a problém spočívá v tom ze když to složím mezeru mezi hruškou a talířem mam 1,4mm což je ještě moc ale vrtámi hlavou proč se normálně točí ale když dotáhnu klemy tak sním nehnu ani o 1mm neví někdo co sem posral ??? :D :D :D už dva dny se sním trápím a výsledek porad stejnej pokazdy když dotáhnu klemy nehnu sním :(
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
SilverFox
user

Re: s13 dif

Příspěvek od SilverFox »

To tam rveš ten diff i s talířem na původní pastorek?
Obrázek
mara_m
user

Příspěvek od mara_m »

ne pastorek je jinej mam jen s13 obal zbytek R33 zas tak hloupej nejsem :wink:
sejkora
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejkora »

mara_m píše:ne pastorek je jinej mam jen s13 obal zbytek R33 zas tak hloupej nejsem :wink:
nedaj se klemy otocit? sem takhle jednou dotahnul vacku a vacka nevackovala :-D pak sem zjistil ze jde otocit a hle problem vyresen...
Bez auta...
mara_m
user

Příspěvek od mara_m »

mno oni jsou frezovyny do oblouku k stene difu aby tam sli a jestly by byl problem ze bych ji otocil jako mezi levou a pravou a jeste o 180 stupnu nevim no hlavne tady klema drzi lozisko podle me tam je problem mezi talirem a hruskou ale i kdyz mam 1,4mm coz je moc tak by se to po dotazeni melo hnout ne ? jsem z toho jelen :D
sejkora
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejkora »

mara_m píše:mno oni jsou frezovyny do oblouku k stene difu aby tam sli a jestly by byl problem ze bych ji otocil jako mezi levou a pravou a jeste o 180 stupnu nevim no hlavne tady klema drzi lozisko podle me tam je problem mezi talirem a hruskou ale i kdyz mam 1,4mm coz je moc tak by se to po dotazeni melo hnout ne ? jsem z toho jelen :D
jo me nedoslo ze tam je lozisko... tak to zas vyhazej prekontroluj a sloz znova... nekdy to bejva blbost
Bez auta...
mara_m
user

Příspěvek od mara_m »

dif uz delam dva dny slozil a rozebral jsem ho asi uz 20* vyzkousel uz nekolik podlozek a porad mi to dela ze kdyz dotahnu klemy nehnu snim kdyz je pritahnu rukou jen malinkto toci se jen kvuli mezere 1,4mm malinko rachta a kdyz je jen malinko dotahnu racnou ale fakt malinko tak snim uz nehnu
sejkora
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejkora »

mara_m píše:dif uz delam dva dny slozil a rozebral jsem ho asi uz 20* vyzkousel uz nekolik podlozek a porad mi to dela ze kdyz dotahnu klemy nehnu snim kdyz je pritahnu rukou jen malinkto toci se jen kvuli mezere 1,4mm malinko rachta a kdyz je jen malinko dotahnu racnou ale fakt malinko tak snim uz nehnu
hm, to ti asi poradi spis nekdo kdo uz to takhle predelaval...
Bez auta...
pablo
user

Příspěvek od pablo »

rozebrat a zlozit znova ja mne to same na treti slozeny to clovece fungovalo :-)
mara_m
user

Příspěvek od mara_m »

mne na dvacaty a nefunguje a cim to bylo nevis ? ja ani nevim podlozky pouzit s 13 difu co tam byl nebo pouzit od r33 difu ? uz sem ve stadiu ze hledam podlozky merim merim a porad prehazuju a prehazuju a merim abych se dostal mezerou na 0,8 ale uz me to fakt nebavi :D
Odpovědět