OndraS13 píše:Už to bylo hodněkrát řečeno - 100 lidí 100 chutí
To není pravda. Důkaz máš hned nad svým příspěvkem... já a chris, zdá se, máme stejné chutě, což by - za předpokladu použití pořekadla v praxi - znamenalo, že se to nemůže stát... což je, jistě uznáš, blbost
Vyjímka potvrzující pravidlo a nebo se pořekadlo změní na 100 lidí 99 chutí
OndraS13 píše:Už to bylo hodněkrát řečeno - 100 lidí 100 chutí
To není pravda. Důkaz máš hned nad svým příspěvkem... já a chris, zdá se, máme stejné chutě, což by - za předpokladu použití pořekadla v praxi - znamenalo, že se to nemůže stát... což je, jistě uznáš, blbost
Vyjímka potvrzující pravidlo a nebo se pořekadlo změní na 100 lidí 99 chutí
souhlasim s mauglim na jednu vec co udelaji pekne je deset ktere snad nemuzou myslet vazne...
napr jak cpali motor z mondea do fiesty paradni umysl to ze to melo byt "tuningove auto" bych pominul nekomu se to libi nekomu ne ale jak nechali vyvaleny ty predni kola to sem si rikal ze fakt nemaji soudnost... nehlede na to ze spousta lidi umi lepsi praci... a ta definice ze Leepu je bangladešska verze enza ferrariho mi prijde jako spatnej hodne spatnej ftip chudak starej Enzo. nejvic se to libi lidem kteri nemaj o autach ani paru, kdyz nalakuju hovno na červenou barvu a dam na to chromovy litaky bude to super... a to nemluvim o tech jejich 18cm distancnich podlazkach pod kola atd... veci jako ET jim jednoznacne nerikaji vubec nic... asi nejslusnejsi auto od nich bylo to Capri ktere malem zprasili tema devilnima lambo dverma nastesti to neumeli namontovat tak to tam nedali.