Teď sem koukal, že M3 e46 šli docela dolů s cenou.Dodo píše:Davide diky , ale ked tak len S13, ked nie S13 radsej ostanem pri BMW
K: Nissan 200sx S13 - ZRUSENO
Re: K: Nissan 200sx S13
S15 - JDM
E46 M3 je tiez varianta , ale to by som musel predat e30 335i a garaz..
E36 M3 bolo vyborne vybalancovane auto, urcite by som to nekazil turbom. Kazdopadne by to bolo nezmyselne drahe.
A ked si clovek pozrie videa ako "Off seasons" a "JDM GVS" ..
Tu v USA som mal moznost sa povozit na S13 a S14 , Toyote Cresside s 1JZ , 90% drift sceny su tu Nissany, a dost sa mi to zapacilo.
E36 M3 bolo vyborne vybalancovane auto, urcite by som to nekazil turbom. Kazdopadne by to bolo nezmyselne drahe.
Tu v USA som mal moznost sa povozit na S13 a S14 , Toyote Cresside s 1JZ , 90% drift sceny su tu Nissany, a dost sa mi to zapacilo.
By se ti možná spíš vyplatilo to auto postavit v US a pak si ho v kontejneru poslat do Evropy, nebo s nim přijet na trajektu.Dodo píše:E46 M3 je tiez varianta , ale to by som musel predat e30 335i a garaz..
S15 - JDM
Držim palce aby jo.pablo píše:kluci verte dodovi on to nejak zvladne
S15 - JDM
Neaktualne , mozeme zmazat.
Vracam sa k staremu dobremu BMW , kedze som nic nezohnal podla mojich predstav.
Diky za postrehy . Vazim si to , snad priste.
Vracam sa k staremu dobremu BMW , kedze som nic nezohnal podla mojich predstav.
Diky za postrehy . Vazim si to , snad priste.