radical s obrovskym swapom stadom koni a aj nejakym "show car" štilom..pablo píše:ked ti nezalezi na karoserii o co ide ?
proste skladačka na par rokov..
radical s obrovskym swapom stadom koni a aj nejakym "show car" štilom..pablo píše:ked ti nezalezi na karoserii o co ide ?
o to by neslo ci pozna ci nepozna ale tu v SR koli KOcke musis mat zhodny kod motora co je na bloku s kodom motoru v TP inak neprihlasis auto.Petr.S14 píše: legálně.. na co? nemyslim si, že by to někdo nepoznal, do motoru nikdo nevidí, jestli je tam 1,8 nebo 2,0..
tak by si uz nepresiel vobec a auto neprihlasil a mohol dat do srotuPetr.S14 píše:ten bych ubrousil flexou
A nebo raznicePetr.S14 píše:musis mit lidi
ludi aj mas ale toto si nikto nevezme na krk v dnesnej dobe ked je problem s robotu tak on si to na krk nezobere uz som volala dvom znamim dokonca aj majitelovi KO a kazdi povedal nie a to su dobri kamarati. bohuzial ja ak kupim teras S13 tak ju musim dotaihnut na lane prihlasit s CA a potom swap na SR ked to bude prihlasene.Petr.S14 píše:musis mit lidi
Gelo píše:ludi aj mas ale toto si nikto nevezme na krk v dnesnej dobe ked je problem s robotu tak on si to na krk nezobere uz som volala dvom znamim dokonca aj majitelovi KO a kazdi povedal nie a to su dobri kamarati. bohuzial ja ak kupim teras S13 tak ju musim dotaihnut na lane prihlasit s CA a potom swap na SR ked to bude prihlasene.Petr.S14 píše:musis mit lidi
.... rentgen určitě ne-e....ale určitě sis všimnul, že zrovna jako na potvoru japonci mají specifickou ražbu...ať už VINu nebo typu motoru....při vší úctě k tvoji šikovnosti...pochybuju o tom, že dokážeš jejich písmo jen tak napodobit...a jestli jo, tak seš machr a smekám....Fizzbiker píše:a kdyz to udela poradne ani to neuvidis. nebo jsi snad takovej ze posilaš na rentgen?