covece to auto uz sem nekde videl a ridic je mi taky povedomej ale nemuzu ho nejak zaraditSvobda píše:to asi neni nikdo odsud co ? http://www.youtube.com/watch?v=UnMcCsM2T5E
OT
Re: OT
http://www.youtube.com/watch?v=KvIwNyffCuE vystraším Vás........
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
Re:
Jezdil jsem dvě zimy.....koncem druhý jsem to poslal do sloupu a uznal jsem že jsem si místo těch letních sjetý na závodní,měl koupit zimákyjsadik píše:Jezdí někdo s SX taky na sněhu?
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
Re: Re:
Igor píše:Jezdil jsem dvě zimy.....koncem druhý jsem to poslal do sloupu a uznal jsem že jsem si místo těch letních sjetý na závodní,měl koupit zimákyjsadik píše:Jezdí někdo s SX taky na sněhu?
ja uz odjezdil 4 zimy s S13 a uplne v poho, ale ono po Praze to jde do hor bych si asi netroufl
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vydíš to- jsi se mohl aspoň stavit na dílně mi to tam zkontrolovat - asi měsíce jsem tam nebyl :-/Lefa píše:OndroS13: v sobotu sem si na tebe vzpomel, jel sem autobusem do Krkonos na takovej jednodenni vylet a asi dvakrat sme jeli pres Mlade Buky
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
jeli sme na Černou horu a byl sem v buse takze to nesloOndraS13 píše:Vydíš to- jsi se mohl aspoň stavit na dílně mi to tam zkontrolovat - asi měsíce jsem tam nebyl :-/Lefa píše:OndroS13: v sobotu sem si na tebe vzpomel, jel sem autobusem do Krkonos na takovej jednodenni vylet a asi dvakrat sme jeli pres Mlade Buky
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
Reknu vam ta statni matika byla proste potapecka. Podle me hodne lidi neudela a mela za ukol potopit. Uplne jiny typy prikladu nez u Generalky,tezsi o dost a i vic jich
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
fakt jo? spolužáci, co jí psali říkali, že to prej nebylo tak těžký ale že to bylo těžší jak generálky..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
Mas to tam nejak prazdny. Obvykle tam stoji vice SX.OndraS13 píše:Vydíš to- jsi se mohl aspoň stavit na dílně mi to tam zkontrolovat - asi měsíce jsem tam nebyl :-/Lefa píše:OndroS13: v sobotu sem si na tebe vzpomel, jel sem autobusem do Krkonos na takovej jednodenni vylet a asi dvakrat sme jeli pres Mlade Buky
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- MrDeesh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vyšší nebo nižší?Svobda píše:Reknu vam ta statni matika byla proste potapecka. Podle me hodne lidi neudela a mela za ukol potopit. Uplne jiny typy prikladu nez u Generalky,tezsi o dost a i vic jich