OT
Re: OT
Jo shade ta predjede vse.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
měl si to sem dát tak před cca 8 lety, kdy to ještě nebylo starý..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
Nene 6tka je v sedanu nemohl bych mit kombajn ke stylu me prace.Svobda píše:Zavist pekne si se rozjel .
TU RS6 si nechtel v kombiku ? Se mi v kombaru libi mozna vice
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
hi aspon uz vim jak vozit auta aby me policajti nejebali za to ze nemam eckoFizzbiker píše:a ja blbec si pujcoval podval....
http://auto.idnes.cz/video-transport-oj ... tomoto_fdv
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
taky sem si myslel ze na vozek nad 750kg potrebujes Ečko a po rozhovoru s daliborem sem zasel do autoskoly kde mi rekli ze pokud je auto s vozikem a nakladem do 3,5 staci mi Bčko. jen dodal ze si mam davat bacha na max hodnotu na kouli kdyby byl věděl
No já jsem se na to taky onehdá ze zvědavosti ptal a pídil. V zákonech je ovšem Éčko.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
Mam k dispozicii 195/65/R15 pneumatiky na carat ale sa bojim zeby sa nestalo to ze mi vyzuje gumu ako tu: (sorry za znacku auta ale na nissane som to nevidel )
Pocul som ze by sa to stat nemalo ked sa dobre nafuka. Ma s tym niekto skusenost? Alebo sa to deje len u BMW?
Pocul som ze by sa to stat nemalo ked sa dobre nafuka. Ma s tym niekto skusenost? Alebo sa to deje len u BMW?
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
nevim me bylo receno nad 750 kg ecko a policajti asi vedi proc za to mrdaj tak nevim jinak nevim jak vy ale v malim technicaku nemam psanou hmotnost na koulyFizzbiker píše:taky sem si myslel ze na vozek nad 750kg potrebujes Ečko a po rozhovoru s daliborem sem zasel do autoskoly kde mi rekli ze pokud je auto s vozikem a nakladem do 3,5 staci mi Bčko. jen dodal ze si mam davat bacha na max hodnotu na kouli kdyby byl věděl
na tehlech gumach jsem jeden cas jezdil a nikdy jsem ji nezul jeste jich mam doma 22 ks kdyby nekdo chtelTosho píše:Mam k dispozicii 195/65/R15 pneumatiky na carat ale sa bojim zeby sa nestalo to ze mi vyzuje gumu ako tu: (sorry za znacku auta ale na nissane som to nevidel )
Kluci jak to je s upravou zakona o vypovidani tzv. osoby blizke ?
Senat jim to neodklepl ze ?
Senat jim to neodklepl ze ?
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zatim ne, ale v tom chystanem zneni se staci pry vymluvit na Kuvajtana, urady nez aby ho vypatravali a kontaktovali atd tak se na to radsi vyserou a promlci se to
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Tiez mam moznost za 150€ zobrat 20gum z tym ze vsetky nad 5mm dezen. Tak to skusim na carate. Dikmara_m píše:
na tehlech gumach jsem jeden cas jezdil a nikdy jsem ji nezul jeste jich mam doma 22 ks kdyby nekdo chtel
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
to jsou palky : http://www.kamatora.cz/nejlevnejsi-pneu ... Thermostat