hošku to neni prdel neco prez rok zpatky taky kradli ložený profily a ten hnědák si tam secvakl prsty a sel na tu dilnu ze si tak jako secvakl prsty a co jako stím majitel si proplácal kapsy a že sakra počky chvilu zašel za roh vzal si tam nejakou 64ku klíč a jak se vracel román ho zmerkl a šlápl do zmizíku div že tam nenechal podrážky...
a tipek že co to kura je tak ja mu chcu srovnat prsty a on si zdrhne
K: Kabel 380V 5Ometrů - KOUPENO
Re: K: Kabel 380V 5Ometrů
hale ja se musis smat ale to jsem ti uz rikal jak na kladne v poldovce chteli sloup v hale ho prerizli autogenem a hala spadla byla to vyrobni hala
nebo jsem meli postaveni hlinikove leseni v hodnote cca 150 tisic a cikani sli kolem a rikal jeden druhemu vole cum hlinikovy leseni dobry do srotu tam by dostali 10 tisic a bylo tam postaveni asi za 150 tisic
nebo jsem meli postaveni hlinikove leseni v hodnote cca 150 tisic a cikani sli kolem a rikal jeden druhemu vole cum hlinikovy leseni dobry do srotu tam by dostali 10 tisic a bylo tam postaveni asi za 150 tisic
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
cigani neřeší nic jinýho než množství a peníze za množství.. nikdo jiný,než zběrné suroviny od nich nic nekoupí a do té doby,než půjde policie po krku majitelům sběren a veškeré kradené zboží jim zabaví a dá se dokázat které zboží to je, tak se nic nezmění, protože oni to od cigošů budou vykupovat dál..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
tady jak mestaci videj cigana s 2kolakem a zelezem tak jim ho zeberoublázen píše:cigani neřeší nic jinýho než množství a peníze za množství.. nikdo jiný,než zběrné suroviny od nich nic nekoupí a do té doby,než půjde policie po krku majitelům sběren a veškeré kradené zboží jim zabaví a dá se dokázat které zboží to je, tak se nic nezmění, protože oni to od cigošů budou vykupovat dál..