pri boostu sviti CHECK? - VYRESENO
Re: pri boostu sviti CHECK? - VYRESENO
lambda je funkční jen v oblasti nízké a střední zátěže,pokud nejsou v ECU nahrané blbosti,tak může být klidně odpojena a jednotka jede podle tabulky,na bezpečnost motoru to nemá vliv CHECK pouze hlásí,že je ohroženo životní prostředí ...problém je,když má lambda článek na pokraji životnosti,nedosahuje max napětí při obohacené směsi,jednotka si myslí že je lean a cítí potřebu neustále přidávat palivo,pak to samozřejmě dělá kraviny...
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
presne tohle mi to delalo
Otas. Ta elektrika je svině já s ní začal,protože ta moje byla už nepoužitelná.Horší že jsem zjistil že i vstřiky mají ty plasty co jsou v sání taky popraskaný a padají z nich,vše co je plastové je v řiti
- otasTM
- user
- Kontaktovat uživatele:
hezky delas, nechces mi pres zimu udelat taky jeden svazek?
Je kupovanej,původně sem ho chtěl sice opravovat,ale byla i bužírka na drátech tvrdá jako kráva tak sem raději koupil novej svazek z US,no za pár drátů to neni moc levná sranda
co vysel s poplatkama nasemu skromnemu statu?
"pouhých" 10tisíc ,ale je to originál a v Nissanu ČR stojí 25
Jo jo ebay.. když sem sháněl elektriku na SRko tak by vyšla asi na stejný prachy 7500 bez cla a dph
SR20DET swapped RS13
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
2007-2011 CA18DET - stock
2011-2018 SR20DET - stock
2019-???? SR20DET - build
Ebay ne,ale czp.us raději sem volil jistotu v podobě větší firmy,nerad bych poslal někam skoro desítku a nic nedostal.