Nissan 200sx s13
Nissan 200sx s13
Zdravím pánové jsem tu novej a mám zálusk na dvoukilíčko a našel jsem si toto http://www.sportovnivozy.cz/20620-nissa ... 16v-znojmo tak bych se chtel zeptat co na něj říkáte. Díky
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nissan 200sx s13
at si to dáš do pokecu a nezasíráš důležitý věcipipo200sx píše:Zdravím pánové jsem tu novej a mám zálusk na dvoukilíčko a našel jsem si toto http://www.sportovnivozy.cz/20620-nissa ... 16v-znojmo tak bych se chtel zeptat co na něj říkáte. Díky
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- 200sxlover
- user
Aleee, to bylo tvrdý ;-) Představ si, že ti před barákem stojí první 200sx a on tě někdo takhle (no ale zabil si to ) utře
Btw, máš pravdu
Btw, máš pravdu
Racing is something that most people will never understand. It's not just a sport or something to do on Saturday night.
It's a way of life. Once your in it, it's in your blood. Once you make your first lap you can't stop. The track is home away from home.
You smell that race fuel, rubber, and when you hear those engines scream it's music to your ears.
It's a way of life. Once your in it, it's in your blood. Once you make your first lap you can't stop. The track is home away from home.
You smell that race fuel, rubber, and when you hear those engines scream it's music to your ears.
ahoj, radši si kup za ty prachy to bývalý od Blázna.. teda když pojede s novou váhou vzduchu..
tam bys myslim si nemusel řešit motor a věci kolem, páč to udělal blázen.. a řešit vzhled je příjemnější.. (než motor a pak i vzhled po zimě..)
tam bys myslim si nemusel řešit motor a věci kolem, páč to udělal blázen.. a řešit vzhled je příjemnější.. (než motor a pak i vzhled po zimě..)
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
No a kde to inzeruje ? tady nna foru jsem to nenašel
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting