OT
Re: OT
inak mam tu naprodej voyagera II 3,3l v technicaku kola az po 18 a tazny na 2,5tony kdyby ste nekdo chteli takove auto :-)
musis si najit kamose u fordu a ten nech ti da razitko jde len o car papiru a mas tomara_m píše:pablo píše:tak to je fajn bez k cajtum a rekni im ze mas novy diff nech to zmenimara_m píše:tranzit ma jen 1600kg na kouli a po vimene difu pres dve tuny
problem je vtom ze to musi delat jen ford ani doma to menit nemuzes co my bylo receno ze musis mit origo od fordu papir takhle cca 30 tacu
Nebo zabehnout do Forda kdyz zrovna nebude na svem miste prijimaci technik tak si tam dat razitko sam a odejit. Jsem si uz kolikrat mohl takle orazit co jsem chtel
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
primaci technik tam je pekna zenska a aj tomu rozumySvobda píše:Nebo zabehnout do Forda kdyz zrovna nebude na svem miste prijimaci technik tak si tam dat razitko sam a odejit. Jsem si uz kolikrat mohl takle orazit co jsem chtel
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Par opesource free eshopu na netu najdes.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Zisk je dost individualni zalezitost.
Zalezi co a za kolik budes prodavat. Jak se ti bude darit propagace atd.
Zalezi co a za kolik budes prodavat. Jak se ti bude darit propagace atd.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
debatil sem s kamosem co ma eshop na vselijake prkotiny od A po Z proste vselico a nejak sa mi nechce verit ze ma taky mesacny obrat....jednalo sa podla mna o dost vysoku sumu a nejak sa mi tomu nechce verit, tak pro to semto hodil sem pro zaujimavost ci sa nekdo neozve
Obrat a zisk je neco jineho.
To ze prodam treba vec za 20k neznamena, ze jsem 20k vydelal. Za 18k jsem tu vec Treba nakoupil. A z tech 2000 musis zaplatit naklady a dane. Cili ti z toho moc nezbyde.
To ze prodam treba vec za 20k neznamena, ze jsem 20k vydelal. Za 18k jsem tu vec Treba nakoupil. A z tech 2000 musis zaplatit naklady a dane. Cili ti z toho moc nezbyde.
vo firme kde pracujem mame e-shop na tuningove doplnky, nahradne diely, udrzba auta + prkotiny okolo aut a mesacne vyrobi cca 2500€ cisty zisk. Ten e-shop uz par rokov funguje a je na svk dost znamy. Nakolko som uviedol kolko vyrobí nechcem tu uvadzat nazov obchodu. Mas to len cisto pre info
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
U kompresoroveho chlazeni PC ktere bude asi podobne se dosahuje teplot -30 az -50st.Fizzbiker píše:nevi nekdo teplotu media v klimatizaci po vychlazení??
Když už tu řešíme ty přívěsy, tak jaká je maximální dovolená hmotnost soupravy u mojeho birda???
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."