Schánim dvoukylo do 70 000kč
Schánim dvoukylo do 70 000kč
Už to nejde dýl čekat tak vás prosím pokud někdo víte nebo máte doma dvoukylo ''solidní'' tak mi dejte vědět.
Moje představa : Nechci auto půl hodiny před smrtí takže nejlépe s motorem co má pěkné tlaky a vydrží ještě běhat než půjde na GO, nemuselo by ještě ani turbo brát olej. Co se týče kastle tak v co nejsolidnějšim stavu vim že se na něm podepísují roky. Interier ve slušném stavu - žádný šklábance atd... pokud nebude mít zadní lavici nebo zadní tapec nevadí.
Tak a teď čekám bouřlivou vlnu ukamenování
Moje představa : Nechci auto půl hodiny před smrtí takže nejlépe s motorem co má pěkné tlaky a vydrží ještě běhat než půjde na GO, nemuselo by ještě ani turbo brát olej. Co se týče kastle tak v co nejsolidnějšim stavu vim že se na něm podepísují roky. Interier ve slušném stavu - žádný šklábance atd... pokud nebude mít zadní lavici nebo zadní tapec nevadí.
Tak a teď čekám bouřlivou vlnu ukamenování
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
Re: Schánim dvoukylo do 70 000kč
v písečné a ukamenování? tam spíš upískování, anebo sjed kousek dolů d o hnátnice a tam tě čeká ukopání
přidej +-40 a bude i vonavka s motorem po GO
přidej +-40 a bude i vonavka s motorem po GO
Mozna bych vedel o solidni seriovce.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Kentoya : Aaa koukám že Písečná je známá i dál odtud. Momentálně si nemůžu víc dovolit než to co sem uvedl a čekat dál a koukat jen na videa a obrázky mě už zabíjí. Bylo by to parádní mít dvoukylo doma i s enginem po GO
Design : Pokud máš něaké informace, kontakt, přístupné foto tak neváhej a můžes poslat
Když to dnes vyjde tak se jedu podívat na jedno, je to cenově pod 70. Co sem se od majitele dozvěděl na podvozku bude dost práce. Z venku vypadal v celku hezky ale něak super fotky to nejsou takže čekám na detailnější je u něho i možnost okouknout to ze spoda.
Design : Pokud máš něaké informace, kontakt, přístupné foto tak neváhej a můžes poslat
Když to dnes vyjde tak se jedu podívat na jedno, je to cenově pod 70. Co sem se od majitele dozvěděl na podvozku bude dost práce. Z venku vypadal v celku hezky ale něak super fotky to nejsou takže čekám na detailnější je u něho i možnost okouknout to ze spoda.
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
dělal jsem v rietru v nebíčku když se tam stavěl
Tak dnes sem si byl omrknout to 200sx a můžu říct že to auto jede jaxviňa Má to hodně věcí co se na tom musí udělat ale s tím sem počítal tak sem usoudil že si pro něj snad v pátek navečer pojedu. Má ksometické masařky ale co sem na kastly koukal není něak závratně sežranej, měl sem možnost jít do jámy a tam sem si všim že u turba byl mastnej flek a na vaně taky. potom se stala prekérka že se začal z ničeho nic přehřívat bylo mi řečeno že auto 2 měsíce stálo a že to zkusí vyřešit tak budu doufat že to bude jen termostat případně špatná hadice,nebo uník destilky přez chladič jen doufám že né do motoru.
To je to z bazoše? O tom by se tu dala dohledat historie protože mam pocit že se na foru pohybovalo.
no to je presne prvy znak ze s tyym autem bude hodne srani
Jo je to ten z toho bazoše, Stáhl sem ho na ceně tak si pro něj chci jet. koukal sem se tu ale nic sem o tom nenašel předním to měl něakej típek co s tím jenom bokoval, jeho jméno neznám. Jo sraní s tím bude dost ale na druhou stranu co bych čekal od 20 let starej káry. Teď přez zimu bych to chtěl dát trochu dokupy a postupem času jak budou finance. Určitě se tu budu muset poptat na GO motoru ta mě časem nemine a kdo ví jestli né během pár měsíců
Tak sem to tu ještě prohledal a našel sem ho : forum/viewtopic.php?f=158&t=17523&p=199 ... sx#p199677
Je to ten modrej co se týče kastle je to blbě nafocený zdál se mi podobný nynějšímu stavu ale víc ukáže šroubovák je k tomu dost věcí z toho bilího Motor,převodovka,diff,světlo,dveře,kapota,3tí dveře,zadní nárazník atd...
Nezná někdo tohodle típka co to tady nabízel případně co je na autě dál řěšeno. Momentální majitel mi na to neuměl odpovědět.
Je to ten modrej co se týče kastle je to blbě nafocený zdál se mi podobný nynějšímu stavu ale víc ukáže šroubovák je k tomu dost věcí z toho bilího Motor,převodovka,diff,světlo,dveře,kapota,3tí dveře,zadní nárazník atd...
Nezná někdo tohodle típka co to tady nabízel případně co je na autě dál řěšeno. Momentální majitel mi na to neuměl odpovědět.
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jak tam je psáno - o auta jsem se zajímal - bílý stálo dlouho v MB kousek od starýho kina - nabouraný tam stálo asi rok - majitel mě prodával šedivý dvoukilo který má teď Mara_ma dělá z toho S13,5 - modrý dlouho postávalo kousek od něj - z dálky a z auta když jsem na něj koukal bylo hezký - ale jde o to v jakym stavu je teď - já si taky koupil za luxusní peníze S13tku kterou teď pomalu odstrojuju a zjišťuju jestli to mělo vůbec cenu ...
Doporučoval bych někoho rozumnýho vzít ssebou ( dát mu něco na kafe ) a aby tam zajel s tebou a řekl ti co a jak .
Doporučoval bych někoho rozumnýho vzít ssebou ( dát mu něco na kafe ) a aby tam zajel s tebou a řekl ti co a jak .
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
mno nevim zrovna bych radosti neskakal kdybys mi rozrypal treba prahy sroubovakem a pak rekl sry to je zhnile nechci to...Method píše:... víc ukáže šroubovák ...
Takhle to nebylo myšleno, už včera když sem to obyhal tak sem kloubama do toho tukal a pozorně poslouchal jestli neuslyšim něco podezřelého a zdálo se mi že je to relativně v poho .. u mojí feldy když na ní z lehka poklepu tak se ozývá praskání. Samozřejmě spousta věcí odhalí když se vycukne motor, vytahá z podlahy tapec.
OndraS13 : Přemýšlel jsem nad tím ale jelikož tu sem nový a nikoho tu neznám k tomu se to odehrálo dost rychle tak sem jel sám s bratrancem. až projedu pro auto tak jedu s tatíkem ale moje rozhodnutí je takový že si ho odvezu. Přeci jen na SX sem čekal už hodně dlouho
OndraS13 : Přemýšlel jsem nad tím ale jelikož tu sem nový a nikoho tu neznám k tomu se to odehrálo dost rychle tak sem jel sám s bratrancem. až projedu pro auto tak jedu s tatíkem ale moje rozhodnutí je takový že si ho odvezu. Přeci jen na SX sem čekal už hodně dlouho
To je to nadšeni ze začatku v tom člověk kdeco prehlidne,chtelo by opravdu aby nekdo zkušenej jel s tebou.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Hele auto jede sice hezky, ale kastle s.e mi fakt nelibila.
Kolik za nej chce?
Kolik za nej chce?