ano tahle stranka funguje, ale to neznamena ze obsahuje link ke stazeni trati: "Sorry, we don't have any download links for this mod."Xcriss píše:http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... %28GTR2%29
tohle ti nejde? To je stejny odkaz...
Games
Re: Games
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je nejaky posek, ja to odtama stahoval...Alternativni link bohuzel nemam a PC mam doma a nefachci, takze ti to ani nemuzu poslat... =/
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Ahoj,hraje někdo na Xboxu 360 Forzu Motorsport 4 pokud ano chci vaše reference dík předem!
Ked myslis LFS2 ako live for speed s2 tak asi polka fora
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
Pořídil jsem si na PS3 Gran Turismo 5 a koukám že tu neni S14 , opravdu tam neni nebo jsem slepej ?
a kde to tam je zašitý ? ... odjel jsem teda teprve 3 závody tak předpokládám že se to někde odemkne
Pro ty co maj tel. s androidem a radi 400m tak doporučuju Drag Racing docela chytlavá hra
Nissan Sunny GTi N13 - CA18DE
Idealne na 10" tabletu.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
na s14tku musis cihat v used cars. Tam sa objavuju sa po kazdom preteku ine
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
luxusní věc na zabití časuMurthy píše:Pro ty co maj tel. s androidem a radi 400m tak doporučuju Drag Racing docela chytlavá hra
- al47-Gti
- user
- Kontaktovat uživatele:
nemohl by mi nekdo pomoct pri rozjeti Wifi na PS3... delam to presne podle manualu ale furt se mi to nejak sere kdyz dam test pripojeni tak se mi vzdy ukaze u PlayStation Network - FAILED.... Uplne dole se mi zas piše ( An error has occurred. You have been signed out of layStation Network)... nejhorsi je ze uz mi nnejde net ani pres kabelMartin_534 píše:luxusní věc na zabití časuMurthy píše:Pro ty co maj tel. s androidem a radi 400m tak doporučuju Drag Racing docela chytlavá hra
Nissan 200sx s13 stage2 sold
nissan 300zx Z31 2sic sold
nissan 300zx z31 2x2 turbo, vacky jim wolf technology stage 2, nistune, 1bar.... atd
nissan 300zx Z31 2sic sold
nissan 300zx z31 2x2 turbo, vacky jim wolf technology stage 2, nistune, 1bar.... atd
al47-Gti píše:nemohl by mi nekdo pomoct pri rozjeti Wifi na PS3... delam to presne podle manualu ale furt se mi to nejak sere kdyz dam test pripojeni tak se mi vzdy ukaze u PlayStation Network - FAILED.... Uplne dole se mi zas piše ( An error has occurred. You have been signed out of layStation Network)... nejhorsi je ze uz mi nnejde net ani pres kabelMartin_534 píše:luxusní věc na zabití časuMurthy píše:Pro ty co maj tel. s androidem a radi 400m tak doporučuju Drag Racing docela chytlavá hra
Mam jednu malou radu vem PS zabal ho odnes zpět do krámu a kup Xbox
Jinak to asi bude prkotina v nejakym zasitym nastavenim v PS
Nissan Sunny GTi N13 - CA18DE