Modifikacie podvozku D2 Racing
Re: Modifikacie podvozku D2 Racing
Taky mě to zajímá časem chci do podvozku invstovat zatím to vidím na Tein nebo HDS ale žádnou zkušenost nemám.
Stage 2 HD, Walbro, GT2560R 1Bar HKS actuator, HKS Hi-Power, VLSD, Vodní chladič Japspeed, Velkej IC, R33 brzdy,Nismo siláče, Komplet polyuretan ES, Japspeed Toe arm, MeisterR
nechci dělat reklamu ale než budete řešit podvozek informujte se na firmu http://www.protlum.eu/
množná většina zvás bude mile překvapena.
množná většina zvás bude mile překvapena.
já už bych šel asi jen do KW V3 neho HKS Hipermax 2-3,ale tam je cena uplně někde jinde,na naše cesty super kámoši mě svezli s oběma podvozkama a uplně super i po městě ten Apex co mám tak na okruhy nebo drifty!Ale i Tein super street byl dobrej.
Naposledy upravil(a) MaxX dne 21.02.2012, 12:10, celkem upraveno 2 x.
D2 street na silnici OK drift je opravdu jen na drift. A pokud napises KW tak to je tuzerskej podvozek co je nefunkční. A jinak problem se závitem mají i renomovane znacky.
Tak prosím tě napiš v čem je nefunkční ten KW V3,to mě zajímá!Taky mě zajímá jestli jsi to někde četl nebo vlasní zkušenost?!Dík předem za info.Má někdo tento podvozek na autě Driftworks Control System 2 napište jak se chová na našich cestách a jak jste spokojeni!
KW používaj hlavně golfisti, a jde jim hlavne jen o sundaní auta na zem ale jak funguje je uplne jedno. Otas ti to zotpoví taky ma takovej strep co si drhne prdelí o asfalt.
Jenže Golfisti používaj tuning řadu, KW V3 je profi podvozek za peníze který by Golfisti nedali.Grassell píše:KW používaj hlavně golfisti, a jde jim hlavne jen o sundaní auta na zem ale jak funguje je uplne jedno. Otas ti to zotpoví taky ma takovej strep co si drhne prdelí o asfalt.
S15 - JDM
hlavně používají JOM....
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
A co tohle? http://www.sportracingparts.cz/sportrac ... -200SX-S13 jeden kluk co jezdí vrchy to koupil na civica VTI a je spokojený,říkal,že to má stejné nastavení jako D2 atd. Vypadá to i dělané tímto stylem.A je to cenově levnější než D2.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Záleží, jak to číňaňi vyrobili
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
ono tein atd neni taky zadna vyhra 2 roky a vytekl
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Ono taky je to o tom jak s tím člověk zachází. Pokud s tím někdo jezdí rally po šotolině tak to dostane bomby jakýkoliv podvozek a vyteče časem.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ono je taky udajne TEIN a TEIN.....TEIN USA se pry neda kvalitou vubec srovnavat s tim japonskym originalem...mara_m píše:ono tein atd neni taky zadna vyhra 2 roky a vytekl
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
podvozek se snad dává na auto k tomu,abys ho využil. Pokud vyteče,koupíš si novej. A za 14tis bych to opravdu nekoupil. Chce to něco,na čem už někdo jezdil a může podat reference.fakieVW píše:Ono taky je to o tom jak s tím člověk zachází. Pokud s tím někdo jezdí rally po šotolině tak to dostane bomby jakýkoliv podvozek a vyteče časem.
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
když vyteče koupíš si novej?? promiň ale nemám takové finance abych každý rok kupoval druhý podvozek..... Jde mi spíš o podvozek který po sezoně sundam rozdělám vyměním gufera/futra/připadně otlačené planžety a na jaře opět jezdím na "novem podvozku"