Koupim vyfuk 3" CA13DET
Koupim vyfuk 3" CA13DET
zhanam 3" vyfuk komplet od turba... alebo kde sa da nechat vyrobit za nejaku rozumnu cenu...
S8 cez tyzden, S13 cez vikend
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupim vyfuk 3" CA13DET
CA13DET ? Nějakej takovej motor existuje ? To je tříválec ?
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
odporucam ti najprv pozriet sekciu navody a dokladne si to prestudovat, su tam rady aj ohladom uprav pre zaciatocnikov aj ohladom spravneho vyberu vyfuku.
3" vyfuk nie je vzdy najlepsie riesenie, prestuduj a potom kupuj ;-) Usetris vela €
3" vyfuk nie je vzdy najlepsie riesenie, prestuduj a potom kupuj ;-) Usetris vela €
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
Sorry za ten CA13DET (preklep) ale s tym mojim vyfukom 50mm hned za downpipe pospajanym z 8 casti a 3 tlmicmi mi to pride ako 1,3T...
a co by si mi odporucil? lebo mam v garazi jednu nevyuzitu T28 a na dalsiu sezonu by to s tym 3" vyfukom mohla byt prijemna zmena... ale kazdopadne idem studovat...Tosho píše:odporucam ti najprv pozriet sekciu navody a dokladne si to prestudovat, su tam rady aj ohladom uprav pre zaciatocnikov aj ohladom spravneho vyberu vyfuku.
mas sz ;-)
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Open diff drifting
Open diff drifting
Vyriesene. bude sa vyrabat hybridny vyfuk od 3" screamerpipe as po 2,5" koncak...