žarově odstředivé zinkovani šroubu
žarově odstředivé zinkovani šroubu
nevi nekdo zda tato metoda ma taky vedlejsi ucinky na pevnost sroubu ?
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: žarově odstředivé zinkovani šroubu
aka je tam teplota? ako dlho? myslim ze to trva par sekund nie? to by nemalo mat vplyvmara_m píše:nevi nekdo zda tato metoda ma taky vedlejsi ucinky na pevnost sroubu ?
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
teplota 500 a jak dlouho nevim na odstredivce
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Je to neco okolo tisicina zlomku sekundy.Material ostava stejnej štruktury.Ja si dám po Kadmium -movať všetky šruby co su na 200sx kastle.Je to mala investice ale efektivna hlavne za rozumne peníze.Cena se bere za kilo sroubu.Farebne otiene Biela a Žlta
Jo a pak jsi nezapomen pretahnout zavity. Nebo budes pekne kurvovat a odvrtavat.
Žadny problem už viac aut skladane a repasované šruby a bez akych koľvek problemou žeby nechytali šruby alebo matkyGrassell píše:Jo a pak jsi nezapomen pretahnout zavity. Nebo budes pekne kurvovat a odvrtavat.