200sxfabi píše:Co tímto básník chtěl říct ?
Vcelku nic, jen me zajima vysledna vaha kapoty...
trochu mas pravdu lidi jsou blbi a lezou kam nemaj ale jsem zvedav kdyby ti tam (jak pises "chcipl") nekdo z rodiny zda by si byl toho sameho nazoruSvobda píše:Problém lidi jejich blbost nemaj tam bejt. Nezaobiram se tim . Na Rally jezdim dost často . Občas to pořadatel přežene a člověk pak nevidí nic nebo furt jebou za něco ...
Každej by měl mít nějaký uvážení a podle toho si stoupnout. Když ne a stane se průser hold jeho blbost na zemi chípá deně víc lidí
al47-Gti píše:trochu mas pravdu lidi jsou blbi a lezou kam nemaj ale jsem zvedav kdyby ti tam (jak pises "chcipl") nekdo z rodiny zda by si byl toho sameho nazoruSvobda píše:Problém lidi jejich blbost nemaj tam bejt. Nezaobiram se tim . Na Rally jezdim dost často . Občas to pořadatel přežene a člověk pak nevidí nic nebo furt jebou za něco ...
Každej by měl mít nějaký uvážení a podle toho si stoupnout. Když ne a stane se průser hold jeho blbost na zemi chípá deně víc lidí
sejkora píše:Co se da vse narvat do dvoukila za motor? je mi jasny, jako SR20, RB25,VQ,VR a pod spis me zajima neco co je u nas bezne dostupne, nasel sem tam treba z M5ky, nebo ten z te tatry 603... coz asi neni zrovna ideal.... a z M5ky bude stat to co SR po GO