Prasklá pintle cap na vstřiku
Prasklá pintle cap na vstřiku
Zdravím, nevíte, jestli se tady (ČR/SK) dá sehnat ta plastová čepička kolem trysky na vstřikovači? Praskla mi, na ebay jsou, ale potřeboval bych to primárně pořešit co nejdřív. Pak mi přijde i rychlejší sehnat celý vstřik, než čekat na ty čepičky.
Je to 370cc.
Je to 370cc.
Re: Prasklá pintle cap na vstřiku
jde urcite tu nekdo ma nefunkcni vstrik
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
jakou to ma vliv na funkci??
rekl bych ze je to jen ochrana a v klidu to bude fungovat i bez nej :-)
rekl bych ze je to jen ochrana a v klidu to bude fungovat i bez nej :-)
Tiez si mylslim ze to nemam funkciu,ale mozno sa mylim.
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tá máte pravdu, je to jen převlek/ochrana, ale problém je, že na to nemám o kroužek. A to ještě jich tám mám víc, protože tenhle vstřikovač je zaraženy do SR20ky (Fizz ví - Jifova primera).
Takže bych musel sehnat na ten menší průměr o-kroužky.
Takže bych musel sehnat na ten menší průměr o-kroužky.
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
pokud mozno ty Okrouzky vymenit vzdy kdyz vytahujes injectors.
Okrouzky nejsou problem kackova zalezitost. pokud se ty cepicky rozpadaji sundal bych je a kaslal na ně. motor sezere vse ale radsi ho krm benzinem.
Okrouzky nejsou problem kackova zalezitost. pokud se ty cepicky rozpadaji sundal bych je a kaslal na ně. motor sezere vse ale radsi ho krm benzinem.
Jasný, kroužky náhradní mám, ale na průměr s tou čepičkou, bohužel. No zkusím sehnat na prumer bez té čepičky.
Bohužel kroužku potřebuju víc, přeci jen v hlavě SRka tenhle vstřik sedí jinak, tak se tam dali kroužky tři, aby ten "hlavní" seděl správně.
Bohužel kroužku potřebuju víc, přeci jen v hlavě SRka tenhle vstřik sedí jinak, tak se tam dali kroužky tři, aby ten "hlavní" seděl správně.
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
to prece neni problem jen tlustejsi krouzek to nahore by slo udelat trosku mene prasacky ale pokud to funguje tak proc ne a nebo sezen zrovna 370 na SRko jifo tendy asi tu moznost nemel a taky to bylo o jinych penezich tehda.
No koukal jsem, že Bosh dělá 380ky pro koncern, ale tvarově vycházejí stejně jako moje stock Bosh 259ky, to by bylo úplně nejlepší, protože by lišta i těsnění seděly jak mají, zachoval bych jistý benefit z vícebodu, ale ten vstřik není nejlevnější, no.
Primera je dailyna, teď se mi to kór nehodí to mít rozdělaný. Takže se pokusím to vyřešit, buď tím jiným těsněním, a nebo před ten mrtvej vstřik, což asi nebude problém, akorát mě to vůbec nenapadlo.
Ptal jsem se jagyho, a současně on neumí sehnat na SRko, zkoušel právě z SR20VE 20v, ty měly 370~380ky.
Primera je dailyna, teď se mi to kór nehodí to mít rozdělaný. Takže se pokusím to vyřešit, buď tím jiným těsněním, a nebo před ten mrtvej vstřik, což asi nebude problém, akorát mě to vůbec nenapadlo.
Ptal jsem se jagyho, a současně on neumí sehnat na SRko, zkoušel právě z SR20VE 20v, ty měly 370~380ky.
Sehnat vstriky z 20v nebude problem, jen to nebude uplne hned ale nejmin na 2 tydny.
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Ano, tak jsem to myslel, že je nemáš na "pultě"
btw, o jakých cenách se pak pohybujem, vzhledem k tomu, že to není úplně běžný artikl v našich končinách, tak nepředpokládám něco hezkého.
btw, o jakých cenách se pak pohybujem, vzhledem k tomu, že to není úplně běžný artikl v našich končinách, tak nepředpokládám něco hezkého.