na tý fotce to ani neni to správný těsněníjagy píše:Se vsim vsudy to bude cca 6500 kc.RC_ píše:Poradí někdo?.. zdá se mi to něják moc levný http://www.ebay.com/itm/Nissan-CA18-CA1 ... da&vxp=mtr
OT
Re: OT
Zalezi na obj. cisle jestli se shoduje, foto muze byt ilustracni...
Jen ses ptal, zda to neni levne a ta cena mi prijde normalni.
Jen ses ptal, zda to neni levne a ta cena mi prijde normalni.
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Se stefty se delaji az od 25mm
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- 200sxfabi
- user
Bezpečné to je za předpokladu kvalitních šteftů což ti nikdo nezaručí a za předpokladu pravidelnýho kontrolování dotaženi kol.....takže docela loterie no...mam na celým aute 15mm a nadčen z toho nejsem...kdybych mel o 15 mensi ET byl bych spokojenejší
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vůle ne něm uděláš bez oleje. Co jsi použil za restrictor?Rave píše:2x2860rs disco potato
1x 2876r
vzdy se udelala vule a pustilo olej.Bow uz sem mel vymenen za pujcenej forge.Tam taky problem neni.Als sem nemel.Chtel sem wotbox step2 ale nato kaslu.
Pri ladeni softu problem nebyl.N75 mam treti.
tlak krasne nalezl a drzel.zadne kolisani.Regulator mam 4bar.
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
caute, nebyva niekto z vas pri melniku cz?
potreboval by som jedno tazne vyzdvihnut od jedneho lenivca co nema cas na postu a potom dobrovolnika by sem poprosil mi ho poslat, samozrejme ze zadarmo to nebude
potreboval by som jedno tazne vyzdvihnut od jedneho lenivca co nema cas na postu a potom dobrovolnika by sem poprosil mi ho poslat, samozrejme ze zadarmo to nebude
200sxfabi píše:Bezpečné to je za předpokladu kvalitních šteftů což ti nikdo nezaručí a za předpokladu pravidelnýho kontrolování dotaženi kol.....takže docela loterie no...mam na celým aute 15mm a nadčen z toho nejsem...kdybych mel o 15 mensi ET byl bych spokojenejší
moc to prozivas ty stefty co tam mas tet jsou kvalitnejsi nez co si mel seriove ktere uz nekdo milionkrat pretahnul pokud mas steft 12,9 tak se nic nedeje neni problem 15mm je prd
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
navic sroub nikdy nesmi drzet na strih nebo nedrzi dotazenim znikne treni mezi plochy a toto drzy navic podlozka ma osazeni takze na tahy dolu nahoru dopredu dozadu to drzi to osazeni ......
Naposledy upravil(a) mara_m dne 01.03.2013, 12:42, celkem upraveno 1 x.
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
do mělníku to mám tak 50 kmIwan píše:caute, nebyva niekto z vas pri melniku cz?
- Rave
- user
- Kontaktovat uživatele:
0.8blázen píše:Vůle ne něm uděláš bez oleje. Co jsi použil za restrictor?Rave píše:2x2860rs disco potato
1x 2876r
vzdy se udelala vule a pustilo olej.Bow uz sem mel vymenen za pujcenej forge.Tam taky problem neni.Als sem nemel.Chtel sem wotbox step2 ale nato kaslu.
Pri ladeni softu problem nebyl.N75 mam treti.
tlak krasne nalezl a drzel.zadne kolisani.Regulator mam 4bar.
pri 0.9 byl problem
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
kloub by měl bejt na stejnym místě ale já ti můžu maximálně změřit ABSovej - jeden se mi tady válí tak se k tomu možná dostanu ...
Ještě okouknu - někde bych měl mít 240tkovej ( ten byl 100% bez ABS ) ale to nevim jestli ho ještě mám ...
Ještě okouknu - někde bych měl mít 240tkovej ( ten byl 100% bez ABS ) ale to nevim jestli ho ještě mám ...
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )