kdo to byl ?
Re: kdo to byl ?
Takže pánové. Dvoukila mi nechávaj chladným, sorry kluci, ale je to tak. Ale dnes, kolem čtvrté odpoledne, jsem na křižovatce směr Kolbenova v Práglu zahlédl v protisměru Pulsara v origo stavu. I lauf vypadal origo, žádná roura jak do prd*le. Barvu si pořádně nepamatuji, nebyla výrazná a byl jsem po 13 H šichtě s minimem spánku, takže total KO. Chtěl jsem to seknout na hulváta přes červenou, křižovatku a ostrůvek, abych se mrknul z blízka, ale za mnou smrděli benga a blokoval mne nějakej noob s pažoutem. Každopádně mám rád tyhle plečky a pokud tu majitel náhodou je, tak bych mu jen rád poděkoval, že ho nevotunil a nezprznil
Jsem zpět
- al47-Gti
- user
- Kontaktovat uživatele:
dnes Ostrava cca 19:30 šede 200sx s13 u Mekače nekdo z fora?
Nissan 200sx s13 stage2 sold
nissan 300zx Z31 2sic sold
nissan 300zx z31 2x2 turbo, vacky jim wolf technology stage 2, nistune, 1bar.... atd
nissan 300zx Z31 2sic sold
nissan 300zx z31 2x2 turbo, vacky jim wolf technology stage 2, nistune, 1bar.... atd
Dneska jsem vezl služební Subaru do servisu (Dobronická , Praha 4) a hele co tam nestojí... to je Kabukiho že?
u vás na servise jo?...
ve vyskove u jednoho z servisu stoji tenhle preface z face naraznikem,ty tlaky asi mluvi zavse na go motoru tam asi bude ale kohopak je?
200sx s13 sold,Eclipse 2g. sold,e36 sold,impreza gt sold,impreza wrx batoh sold,impreza wrx sold,impreza wrx sti sold,impreza gc8 sti sold,celica gt4 185 sold,e36 sold,eclipse gsx 1g. sold,lanevo 6 akt.,corolla e11 4x4 akt.
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ta fotka s napsany tlaky je fakt stylová :-) To by jsme mohli mít třeba v klubovém kalendariAku píše:ve vyskove u jednoho z servisu stoji tenhle preface z face naraznikem,ty tlaky asi mluvi zavse na go motoru tam asi bude ale kohopak je?
Co si vybavuju, tak na mem dvoukilu mam tlaky cca 9,5bar a jeste to jede celkem slusne. Třeba by stačila jen go hlavy. Hlavně ty rozdily v tlacích mezi jednotlivými válci jsou dost velke...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Ja si s tlaky 7-7-10,5-7 taky nestezoval. jen to obcas nechtelo startovat.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
to byl myslim si mauglie :-)
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
Celkem pravidelně potkávám pěknou černou S14 v Brně na Lesné.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
- Jebass
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dnes v jičíně kolem 14h?šedé 200sx s13 nějak pruhy přes něj.a ve vrchlabí kdo má s13?plus dnes 22.4. kolem 11.45 tmavě modrá s13 (nepůjčuj to rodičům)podtáčejí to.
Jebass 200sx r.v. 90,CA18DET t28 FMIC Avia,hříbek,Walbro,BOV HKS,atlerativní FPR,Japspeed Výfuk decat 3´´,Chip Stage 1,Svíčky BCPR7ES-11,novy motor by KENTOYA Ca16 vačka kov pod palici,hadice na turbo,siláče převodovky Apex myslím.new rozvody a spojka.
,Prothane total kit,
,Prothane total kit,
ty kola vypadaj dobře. chci je