Initial D česky
Re: Initial D česky
Dneska večer budou dva. Oba už jsou připravený a čekají na to, až se Vojta vrátí k PC.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
8. díl - https://vimeo.com/64505534
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
9. díl - https://vimeo.com/64508464
E=MC2
Tak pocitej.
Tak pocitej.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
Vzorec je mi jasnej.. ale vzdyt oni nejedou rychlosti svetla
Díky moc chlapi.
Ale Woyto, dělej něco s tím proofreadingem
Ale Woyto, dělej něco s tím proofreadingem
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Vzhledem k tomu, co píšeš, tak není. Znova si pusť první stage, díl 23. Do konce.MYSAK píše:Vzorec je mi jasnej.. ale vzdyt oni nejedou rychlosti svetla
Co se ti nezdá?Peca píše:Ale Woyto, dělej něco s tím proofreadingem
Asi ze mě mluví profesionální deformace, ale v každém dílu je několik chyb, překlepů atd., pokud by to přečetl tak mu to imho nemůže utéct. Ale nechci být za rýpala, jsem vám (kvůli přítelce, co tolik neovládá EN) moc vděčný, že to děláteCo se ti nezdá?
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
To je vec, kterou neohlidas. Ja v jazycich moc nevynikám.
Moje korekce je spise druhej nazor na preklad a zaroven se snazim umravnit Trinoma aby japonci nemluvili čisto Brněnštino.
Pokud chybu najdes tak ji poznamenej a opraví se.
Moje korekce je spise druhej nazor na preklad a zaroven se snazim umravnit Trinoma aby japonci nemluvili čisto Brněnštino.
Pokud chybu najdes tak ji poznamenej a opraví se.
Naposledy upravil(a) Woyta dne 23.04.2013, 07:23, celkem upraveno 1 x.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
sem tam ulety tam sice sou ale myslim ze pro beznyho divaka dobré.
aůe treba tvar "buntovo" syn misto buntův syn to trosku sráží, co me vzdy trkne do oka už proto, že naše cestinarka z toho dostavala psotnik.nicmene ve vysledku to je asi jedno.
delate to zadarmo a ve svym volnym case za coz zaslouzite obdiv, me by se stim drbat nechtelo
aůe treba tvar "buntovo" syn misto buntův syn to trosku sráží, co me vzdy trkne do oka už proto, že naše cestinarka z toho dostavala psotnik.nicmene ve vysledku to je asi jedno.
delate to zadarmo a ve svym volnym case za coz zaslouzite obdiv, me by se stim drbat nechtelo
Většinou by tam měl být Buntův. Jestli mi tam ujelo Buntovo, tak to v pořádku není. Každopádně pokud máte nějaké připomínky, tak sem s nima, opravím to.
//Opraveno.
//Opraveno.
Vy koukate o cestine na InitialD?Fizzbiker píše:...že naše cestinarka z toho dostavala psotnik.nicmene ve vysledku to je asi jedno...
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
foe... co sem cestinu mel nasposled to uz nejaky patek bude.
pokud to nekdo napsal treba do slohovky samozřejmě, obdobne treba jako videl sem vojáci (vojáky), otcovi boty a podobně...
ja se to snazim poslouchat tak to ctu spis kdyz se tam nekdo vykecava i kdyz obcas mam pocit ze to ani english není... :-D
pokud to nekdo napsal treba do slohovky samozřejmě, obdobne treba jako videl sem vojáci (vojáky), otcovi boty a podobně...
ja se to snazim poslouchat tak to ctu spis kdyz se tam nekdo vykecava i kdyz obcas mam pocit ze to ani english není... :-D