Pozdravujem vás, potreboval by som poradit mám 200sx s14a a pri určitej rýchlosti nap. 80km/h ked pustím nohu z pedálu začne sa ozývat nepríjemný zvuk zo zadnej časti predpokladám že to bude diff, je to taký rezonujúci zvuk ako ked sa výfuk opre o kasnu, zas ri zošlapnutí plynu to prestane.
Stetol sa už niekto s niečim takým?
Díky.
Nepríjemné hučanie od diff
Re: Nepríjemné hučanie od diff
Je to vážne ?? lebo nemám chut vymienat prevodovku ak tak ložiská, ak to sú vobec oni.DarkEgg píše:dela mi to na s13 pry je to prevodovka
huci mi to uz asi 3 roky ted uz konecne mam doma pripravenou prevodovku nevim kdy se na to dostanu ale napisu jestli se to zlepsilo po vymeneliak1 píše:Je to vážne ?? lebo nemám chut vymienat prevodovku ak tak ložiská, ak to sú vobec oni.DarkEgg píše:dela mi to na s13 pry je to prevodovka
200sx s13 1989
Super, tak teda dik vopred zatial za pomoc !DarkEgg píše:huci mi to uz asi 3 roky ted uz konecne mam doma pripravenou prevodovku nevim kdy se na to dostanu ale napisu jestli se to zlepsilo po vymeneliak1 píše:Je to vážne ?? lebo nemám chut vymienat prevodovku ak tak ložiská, ak to sú vobec oni.DarkEgg píše:dela mi to na s13 pry je to prevodovka