OT
- Majkl S13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT
mate někdo kontakt na SLIKA ? mám na něj jenom mobil a na ten mi neodpovídá 0907 111 900
E-mail někdo nemá ? ten co je v kontaktech na ten jsem psal,a nic.
E-mail někdo nemá ? ten co je v kontaktech na ten jsem psal,a nic.
Lancer Evo VIII
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
S13 Prodáno
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
Seat Ibiza 1.9 TDi - Daily car
S13 Prodáno
Audi a3 1.8 T -PRODÁNO
- al47-Gti
- user
- Kontaktovat uživatele:
nějakej radc přes PC?
mam problém. zapnul jsem notas vse se nacitalo o něco dele zadal jsem heslo obrazovka jela uplne normalne pak se mela načist plocha a černo. Jde videt jen kurzor. Přes správce uloh jsem si zapl internet. prohližec ale nejak nevim co a jak dělat aby se rozjel normalne. za každou radu budu rad
mam problém. zapnul jsem notas vse se nacitalo o něco dele zadal jsem heslo obrazovka jela uplne normalne pak se mela načist plocha a černo. Jde videt jen kurzor. Přes správce uloh jsem si zapl internet. prohližec ale nejak nevim co a jak dělat aby se rozjel normalne. za každou radu budu rad
Nissan 200sx s13 stage2 sold
nissan 300zx Z31 2sic sold
nissan 300zx z31 2x2 turbo, vacky jim wolf technology stage 2, nistune, 1bar.... atd
nissan 300zx Z31 2sic sold
nissan 300zx z31 2x2 turbo, vacky jim wolf technology stage 2, nistune, 1bar.... atd
Asi te zlobi proces explorer.
http://www.thewindowsclub.com/windows-e ... -not-start
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... -windows-7
http://www.thewindowsclub.com/windows-e ... -not-start
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... -windows-7
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Kurva fixFil píše:Tak to jsi se asi špatně díval, protože to jde vidět úplně hezky, ani ohýbat se nemusíš...Mickael píše:Kdyz uz je to o OT...jsem v zivote nevidel,kam presne to pasuje a co to ma vetrat?
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak to fakt nepujde,tydle věci se vozí většinou a neřeší se to,nášlapy nevadí,rám mění délku a váhu ale také to tolerují,to měl někdo dobrého známého nebo to šlo zapsat skrze vyjádření vyrobce.Možná pokud je to stejné auto stejný motor atd tak při likvidaci z jednoho TP odepsat a zapsat do druhého jako když se dělá tažné zařízení,ale je to jen doměnka.
Nejdou ramy do TP zapsat uz jen pomoci typoveho listu? Nemluve o tom, ze museji byt mekke kvuli chodcum.
BTW ten starej prodavate ci likvidujete? Pokud likvidujete pak by novej asi sel pouzit jako nahradni karoserie a zapisy v TP by zustaly.
BTW ten starej prodavate ci likvidujete? Pokud likvidujete pak by novej asi sel pouzit jako nahradni karoserie a zapisy v TP by zustaly.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
prodávámeWoyta píše:Nejdou ramy do TP zapsat uz jen pomoci typoveho listu? Nemluve o tom, ze museji byt mekke kvuli chodcum.
http://youtu.be/G5V7D0sfIuE
pouzival jste nekdo cisteni ultrazvukem? mate s tim zkusenosti? ja na to dneska uplne nahodou narazil
pouzival jste nekdo cisteni ultrazvukem? mate s tim zkusenosti? ja na to dneska uplne nahodou narazil
200sx s13 1989
urco tohle;) + pig nose preface naraznik a bude to pecka:)
200sx s13 sold,Eclipse 2g. sold,e36 sold,impreza gt sold,impreza wrx batoh sold,impreza wrx sold,impreza wrx sti sold,impreza gc8 sti sold,celica gt4 185 sold,e36 sold,eclipse gsx 1g. sold,lanevo 6 akt.,corolla e11 4x4 akt.
vyzkousej a dej foto
200sx s13 sold,Eclipse 2g. sold,e36 sold,impreza gt sold,impreza wrx batoh sold,impreza wrx sold,impreza wrx sti sold,impreza gc8 sti sold,celica gt4 185 sold,e36 sold,eclipse gsx 1g. sold,lanevo 6 akt.,corolla e11 4x4 akt.