nevím kde jsi byl, ale pro mne přes 1800km tam a zpet není zrovna "pár kilometru za hranicema" .)Milan RPS13 píše:Joo tam jsem byl, je to pár kilometrů za hranicema.
ALL . koncem listopadu je plánovaná cesta takže pokud neco chcete piste do Sz..
nevím kde jsi byl, ale pro mne přes 1800km tam a zpet není zrovna "pár kilometru za hranicema" .)Milan RPS13 píše:Joo tam jsem byl, je to pár kilometrů za hranicema.
Měl jsem na mysli hranice mezi německem a holandskem. Za čárou je to asi 15km.Idaho píše:nevím kde jsi byl, ale pro mne přes 1800km tam a zpet není zrovna "pár kilometru za hranicema" .)Milan RPS13 píše:Joo tam jsem byl, je to pár kilometrů za hranicema.
Jj to sedíMilan RPS13 píše:Měl jsem na mysli hranice mezi německem a holandskem. Za čárou je to asi 15km.Idaho píše:nevím kde jsi byl, ale pro mne přes 1800km tam a zpet není zrovna "pár kilometru za hranicema" .)Milan RPS13 píše:Joo tam jsem byl, je to pár kilometrů za hranicema.
A nepojedeme spolu?Taky bych tam potřeboval a cestu bychom vzali na půl.[/quote]Milan RPS13 píše:Jj to sedí
P.a.c.P píše:Ahoj prosimte muzes mi dat adresu taky bych se tam asi zastavil pro nejakej motor koupil jsem totiž motor od milana stim ze je po GO ale klika v pici takhle vyjebavat s lidma diky
Bohužel v současné dobe jen RB26 ( viz . : http://www.jdmengines.cz/Nissan-RB26DET ... 1C-d23.htm )Dejv3 píše:zdravim jen pro info bych se chtěl optat na cennu rb25det s převodovkou elektronikou atd. popřipadě celeho předku. dekuji
Dejv3 píše:no s dph je to dobra šlupa