S pár lidma jsem se domluvil o spole?né garáži (nejen na parkování,ale jako dílnu...pá? ne každý má dílnu i garáž) ,ale zjistili jsme ,že je to docela pecka ten nájem a chce to víc lidí,abychom všichni utáhli celkový nájem.
Kdo by m?l zájem?Je ješt? 6 míst volných.Nájem na osobu je 3000K? a možná p?jde trochu dol?,podle toho,kolik lidí se sežene
Foto a info http://mujweb.cz/www/nonameweb/
V p?ípad? zájmu mi pište na psamek@volny.cz
nebo ICQ 257-242-709
Jde o to ,že celkový nájem tý haly je 30 000,- a vejde se tam 10-11 aut s velkým místem kolem nebo mnohlem víc,ale nikdo se tam nehne a to je siln? nežádoucí
No_name píše:Jde o to ,že celkový nájem tý haly je 30 000,- a vejde se tam 10-11 aut s velkým místem kolem nebo mnohlem víc,ale nikdo se tam nehne a to je siln? nežádoucí
Je to sice fakt zajímavá nabídka, ur?it? by se n?jaká spole?ná dílna hodila, ale platit za to trojku m?sí?n? na jednoho - a to jen za pronájem bez jakýhokoliv dílenskýho vybavení - to je fakt hodn? p?est?elený..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
Já tu cenu nesestavil,je tam nájem 30 klack? a vejde se tam akundrátn? 10 aut a když tak n?jaký motorky (kdyby n?kdo sehnal motorká?e,tak by cena na osobu šla dolu,pá? by se to víc rozd?lilo a motorky moc místa nezaberou)
Plán je ten,že každej vezme tolik ná?adí ,kolik m?že a pak když se to dá dohromady
Což ale samoz?ejm? neznamená, že hromadná garáž je blbost... spíš úpln? naopak, taky bych do toho šel, ale rozhodn? za mí? pen?z nebo s n?jakým vybavením = zvedák, atd...
240 genuine british BHPs covered with British racing green..