podivne sk?eky turba
- Andeer
- user
- Kontaktovat uživatele:
vule byla prvni vec co jsem skoušel , lita to jak h?ebik v pecu. fi?el jsem domu s odpojenym turbem a žadne sk?eky nebyly tim padem jsem vylou?il jakekoli ložiska v motoru . je to na sto pero h?idelka turba
Nissan 200sx 92'
cervena b., dovoz nemecko
repas turbo od michala - jede fajně
Intercooler avia, BOW MK2, iridium IQ20, 1.1BAR , CHIP stage1, mobil1 5W50
Má to smysl v tomto stavu ješt? opravovat /repasovat/. Jedno turbo doma se stejnými problémy mám, zbylo mi, ale na repasi se mi s nim nechce ..... Kolik by to tak p?išlo.raddy píše:znicene lozisko a pravdepodobne aj turbinaAndeer píše:dop?edu dozadu 1 mm nahoru dolu 3 mm , div lopatky vyfukove turbinky ned?ou o st?ny
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
taky by m? zajímalo co dneská stojí repas turba,..hlavn? kdo a kde to d?lá,...vím o n?kom ve FM ale chce tuším 10 000,to je moc že?
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
pokial sa turbina nedotkla steny a oska nie je vydrata, ma zmysel to repasovat, cena tak do 5-6000Sk u nas, v profi firme.Ak je turbina znicena, uz je to drahe ale zas mas po repase takmer komplet nove turbo, cena tak do 10000SkConrad píše:Má to smysl v tomto stavu ješt? opravovat /repasovat/. Jedno turbo doma se stejnými problémy mám, zbylo mi, ale na repasi se mi s nim nechce ..... Kolik by to tak p?išlo.raddy píše:znicene lozisko a pravdepodobne aj turbinaAndeer píše:dop?edu dozadu 1 mm nahoru dolu 3 mm , div lopatky vyfukove turbinky ned?ou o st?ny
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
podla odbornika z repas firmy su praskliny bezna vec a nesposobuju problemy.
co sa tyka cien za repas, posledne vo Vrbovom boli taketo:
- tesnenie a loziska 4500
- turbina (s hriadelkou) 6000
- praca a vyvazenie tak 1000-2000
cenu za dmychadlo neviem (to sa malokedy znici, a keby nahodou, tak jedno 100% mam doma na predaj )
niekedy nie je treba menit celu osku aj ked je chytena - moj posledny repas - dokazali ju nejako obnovit (dali na nu novy kruzok) a stalo ma to aj s tesneniami a loziskami 8000.
vsetky ceny su uvedene v SK bez blocku so zarucnym listom (2 roky).
co sa tyka cien za repas, posledne vo Vrbovom boli taketo:
- tesnenie a loziska 4500
- turbina (s hriadelkou) 6000
- praca a vyvazenie tak 1000-2000
cenu za dmychadlo neviem (to sa malokedy znici, a keby nahodou, tak jedno 100% mam doma na predaj )
niekedy nie je treba menit celu osku aj ked je chytena - moj posledny repas - dokazali ju nejako obnovit (dali na nu novy kruzok) a stalo ma to aj s tesneniami a loziskami 8000.
vsetky ceny su uvedene v SK bez blocku so zarucnym listom (2 roky).
- Andeer
- user
- Kontaktovat uživatele:
všechno se odviji od toho jestli mam zni?ene lopatky nebo ne. ale tlak turba v bostu je 0,8 což by sežrane lopatky asi nedaly. tak snad budu potrebovat jen hridelku a ložiska
Nissan 200sx 92'