moje predstava je 17000,-[/quote]Spike píše:
zapome?
cenu maj tak 5-10tis
to by me vazne zajimalo, kde na tyhlety smesny ceny chodite? Pred nedavnem sem prodaval doklady na blby CRX a uplne v pohode sli za 15tis a bezna cena byla i 20000. Takze podle Vas je 200SX min ceneny nez CRX? A jak mi vysvetlite to, ze kdyz sem je schanel po cely CR ve vsech ruznejch vrakovistich atd, tak proc mi ani jednou nerekli min nez 20000,- A jen pro upresneni: s tim ze je nekdo prodaval za 3000 do vykupu s tim nema myslim nic spolecnyho. Ceny se vzdy odvijely podle ostatnich prodejnich cen a vzdy byly velmi podobne. Ja jen nabizim papiry za min nez ostatni, sem ochotnej slevit na 15000, ale niz ani tuk a jestli je chcete nebo ne, to je vase vec. Ja je vubec nikomu nenutim, tak se nemusite rozcilovat.Nebo kdyz je prodavate tak levne, tak mi naky nabidnete, za 3000 bych vam je vykoupil vsechny. To je stejny jako kdyz muj kamarad sel prodat mobilni telefon znacky nokia 6600 a v jednom malem bazarku mu nabidli 1500,tak jim rek, ze se asi pos.... a sel to prodat do mobilbazaru a tam mu dali 4500 z fleku. Tak to je asi neco podobnyho, kdyz prodavam doklady, neprodam je hned nejnizsi nabidce ne?Katany píše:ja prodal za 10t.
blázen píše:my na to nikde nechodíme,hovo?íme z vlastních zkušeností,.. já koupil 200sx komlet akorát byl motor venku s doklady za 21tis,.. takže ur?it? doklady cenu 20 nemaj,..ale nechci nikomu brát jeho názory
jasný, to máš stejný se všim. i blbej chip Stage 1-3 má cenu pár desítek korun a prodává se za n?kolik tisíc, ale když ho n?kdo chce, co mu zbývá?Spike píše:Jo a ten s kamarad s telefonem byl OtasTM, jak se sam prihlasilotasTM píše:kdopak to asi byl?