Ukradli mi autí?ko :/
Ukradli mi autí?ko :/
tak mi n?jakej zm*d ukradl mého mylá?ka , kdyby ho n?kdo zahlíd tak dejte prosím v?d?t na tel.: 776105059 i když pochybuju že se to auto n?kdy najde , doufám že toho hajzla nikdy nepotkám jinak to už nerozchodí
jinak na aut? je na stran? spolujezdce sv?tlejší barva od dve?í až do zadu a dva m?síce starý 17" alutec kyro
hodím sem n?jakou fotku co m? zbyla
jinak na aut? je na stran? spolujezdce sv?tlejší barva od dve?í až do zadu a dva m?síce starý 17" alutec kyro
hodím sem n?jakou fotku co m? zbyla
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Velmi smutne Kdyz uz be se to auto nemelo najit, respektive dostat zpet k tobe, tak tomu zmrdovi preju at se v tom spon zabije.
Mel jsi auto nejak zabezpecene? Nejaka zamykaci tyc na pedaly atd?
Mel jsi auto nejak zabezpecene? Nejaka zamykaci tyc na pedaly atd?
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe - tomu se nechce v??it, tohle auto se ur?it? nekrade na kšeft takže bu? to n?kdo ukradl aby se projel a n?kde se objeví, nebo jestli n?kdo v okolí S13 nerozflákal a tvoje ukradli kv?li ND. Takže bych možná pozjištoval jestli n?kdo neví o takové havárce a zmobilizoval bych kamarády a projezdil okolí a? se nestane, že auto schnije n?kde na parkovišti odstavené. Jinak
240SX 1991, VLSD, Super HICAS,
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
To je mi líto Obávám se, že to byla zlod?jina na objednávku (na ND). O moje auto se už jednou pokoušeli, otev?eli tenkrát planžetou 4 Nissany v ulici. Na ukradení jsem tam nic nem?l a zafungoval alarm, možná i proto utekli. JENŽE soused jednoho z t?ch všivák? poznal (v?d?l, odkud p?ibližn? je), oznámil to p?ivolané hlídce, ale ta nem?la zájem to n?jak ?ešit. Jak se pozd?ji ukázalo, šlo o syná?ka jednoho vysoce postaveného poldy... Moc dob?e o tom v?d?li... Odkud jsi, a? vím, kde na cestách dávat pozor???