t?sn?ní
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
t?sn?ní
zítra jdu objednat t?sn?ní mezi svody a turbo, prý tam dokážou ud?lat cokoliv :-)
http://www.dipra.cz/
T?SN?NÍ
Výroba:
t?sn?ní výfuk?
t?sn?ní hlavy válc?
všech plochých t?sn?ní pro automobily, motocykly
pr?myslového t?sn?ní z materiál? odolným všem druh?m médií, vysokým
tlak?m a teplotám
t?snících kroužk? Al, Cu, Fíbr, PE
vysekávacích nástroj? /planžet/ - vlastní nástrojárna
T?sn?ní lze vyrobit dle dodaného vzoru, dílu, výkresu ?i oklepu i do 24 hodin na naší adrese: Radlická 50, Praha 5.
T?SN?NÍ
Výroba:
t?sn?ní výfuk?
t?sn?ní hlavy válc?
tlak?m a teplotám
T?sn?ní lze vyrobit dle dodaného vzoru, dílu, výkresu ?i oklepu i do 24 hodin na naší adrese: Radlická 50, Praha 5.
Re: t?sn?ní
byt tebou asi bych tam nic nedaval, (oni vi proc ho tam nedali od vyroby) staci maly ulomek nebo usazeny karbon, ktery se dostane do turba a mas po nem, ale je to jen moje uvaha, takze to nemusi byt pravda
Martin_534 píše:zítra jdu objednat t?sn?ní mezi svody a turbo, prý tam dokážou ud?lat cokoliv :-)
T?SN?NÍ
Výroba:
t?sn?ní výfuk?
t?sn?ní hlavy válc?
tlak?m a teplotám
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
no práv?, že tam od výroby t?sn?ní je :-)smashing píše:byt tebou asi bych tam nic nedaval, (oni vi proc ho tam nedali od vyroby) staci maly ulomek nebo usazeny karbon, ktery se dostane do turba a mas po nem, ale je to jen moje uvaha, takze to nemusi byt pravda
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
ok... jsem to pochopil tak, ze tam neni. No co uz, taky me to ceka (jelikoz mi zacalo kourit turbo, tak jsem ho dnes vydelal ven a behem tydne poputuje do Prusanek na opravu... to zas bude ranec
Martin_534 píše:no práv?, že tam od výroby t?sn?ní je :-)smashing píše:byt tebou asi bych tam nic nedaval, (oni vi proc ho tam nedali od vyroby) staci maly ulomek nebo usazeny karbon, ktery se dostane do turba a mas po nem, ale je to jen moje uvaha, takze to nemusi byt pravda
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
jak to myslis z krouzkama? Jako ze ho mas z obyc plechu? Ja bych ho dokazal udelat taky ale nemam na to vhodny material... na laseru se da udelat vsechno!
raddy píše:ja som teraz spekuloval s medenym tesnenim, ale ked sme turbo rozobraly (motor bezal len na volnobehu), tak bolo vidiet ze uz zacinalo podfukovat
momentalne to mam spravene s kovovymi kruzkami pouzitymi ako tesnenie, tak som to mal aj doteraz, vydzralo to v pohode...