rozvody
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozvody
m?lo by to byt v servsnim manuálu, n?kdo ti hodi link ke stažení já nevím odkud sem ho stahovalAnonymous píše:Ahoj , pred 14 dny jsem si poridil 200sx, ale ma spatnou kladku na rozvodech. Kdyz jsem na netu hledal nejaky clanek, jak se to dela, nasel jsem toto forum a nedelam nic jineho, nez ctu a ctu a ctu.
Poradite mi nekdo prosim, jak mam nastavit rozvody?
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Pravda v manualu je to docela pekne popsany a i ten kdo nerozumi anglictine, to zvladne. Jde to delat i podle tech obrazku. Aspon me se to povedlo. Jde jen o to se neseknout v natoceni vacek tak, aby na remenicich souhlasily rysky s ryskama na remenu a pak jeste pro jistotu spocitat zuby mezi jednotlivejma ryskama a je to. Kladka se napina zhruba tak, aby se naply remen nadal v nejdelsím miste uprostred radialne otocit o vic, jak 90st. Cas senzor na vackach natocit podle stroboskopo podle manualu a pokud nemas strobo, tak si to zatim provizorne nastav tak, aby uchycovaci srouby byly zhruba uprostred drazek. Pak si to nech seridit v servisu, ale i na to samodomo nastaveni jde jezdit ( radsi ale servis).
Červená RS13 ´90
- ve fázi přestavby
- ve fázi přestavby
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si proste jednoduse udelej rysku na CAS sensoru a na prednim krytu. Pak to podle te rysky ustavis a nemusis nic serizovat.Spike píše: Cas senzor na vackach natocit podle stroboskopo podle manualu a pokud nemas strobo, tak si to zatim provizorne nastav tak, aby uchycovaci srouby byly zhruba uprostred drazek. Pak si to nech seridit v servisu, ale i na to samodomo nastaveni jde jezdit ( radsi ale servis).
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti to aspon trochu pomuze - na preklad mi nezbyl cas...:
http://www.doublejay.webzdarma.cz/public/rozvody.pdf
ma to jen 170kB a potrebujes Acrobat Reader (volne ke stazeni na netu)
To je ten manual?? Supeeeer, diky diky dikydoublejay píše:Jestli ti to aspon trochu pomuze - na preklad mi nezbyl cas...:
Tak jsem se pokousel je udelat: nastavil jsem si obe vacky i klikovku na znacky nasadil remen ryskami na zancky na kolech a pro jistotu prepocital zuby. Zkousel jsem parkrat protocit racnou motor, jestli jsem je nastavil spravne a kdyz jsem si to opet chtel zkontrolovat, uz se mi nepovedlo dostat vsechny 3 kola na znacky. Kdyz jsem rozvody sundal a nastavil znova, stalo se to same. Je to normalni??
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne neotacej klikovkou kdyz mas dole remen. Ani vackama samostatne, maximalne tak o kousek potoc s vackama kdyz bude potrebovat. Jinak by nejake ventily mohly dostat pusu od pistu.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si vzpominam tak to kdyz mas otocenou kliku 360° tak to na ryskach neni, tedy skoro je ale je tam mensi nepresnost (jeden nebo dva zuby) Je potreba to protocit jeste jednou o 360° a pak by to melo sedet.Anonymous píše: kdyz jsem si to opet chtel zkontrolovat, uz se mi nepovedlo dostat vsechny 3 kola na znacky. Kdyz jsem rozvody sundal a nastavil znova, stalo se to same. Je to normalni??
(souvisi to nejak s kompresnim a vytlacnym zdvihem pistu) Tzn ze pri kompresnim to sedi na ryskach a pri vytlacenem asi ne. Nebo tak nejak.
Tak najak jsem s tim tocil kdyz jsem zkousel zda mam dobre nastaveny rozvodak (vacky).
Update:
jo uz si vzpominam, kliku musis nastavit do TDC (top dead center - horni uvrat) Podle manualu je to nejaka ryska.