new turbina
new turbina
vcera jsem namontoval konecne DRUHE turbo (T25 po repasi) a zda se mi, ze s tim spatnym predtim to jelo oneco lip. Je to mozne chlapi? (mozna je to jen pocit, ale nerekl bych). Pristi tyden namontuju konecne budiky tlaku, tak jsem zvedavy kolik to ukaze, jinak mam pro jistotu nachystany manual boost controller ), tak snad to pojede jako driv.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: new turbina
u tohohle auta je moné vše, andeer namontoval turbo po repasi a tla?ilo mu 0,4b
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Rek bych, ze ten by mu moc nepomoh, protoze jestli je mezi lopatkama a skrini mezera jakou psali kuci, tak to nikdy nemuze dosahnout plnyho vykonu. Ten tomu dava prave to jak rychle proudej plyny kolem lopatek. A jestli je tam mezera, tak plyny pujdou mezerou a ne pres lopatky. Tohle turbo by mohlo dosahovat takovy naky 40% ucinnosti, coz je dost malo. Nevim jakou presne ma ucinnost T25tka,nemam totiz k dispozici jeji mapu (graf), ale mohlo by to bejt nekde kolem 75%.
Červená RS13 ´90
- ve fázi přestavby
- ve fázi přestavby
tak uz v tom mam jasno, jde jen o pocit... nejspis, to turbo co mel Andeer je uz davno rozebrany a asi nepouzitelny. Jinak jsem s Michalem mluvil a rikal, ze pokud by se mi neco nezdalo, ze mi to vymeni...takze neni problem. Je to vpoho... zkousel jsem to v sobotu na sprintech v Prerove ... a vysledek to potvrdil, ze je nejspis ok
http://kaouthiatuning.wz.cz/kaouthia/index.htm
jen tak pro info : skoncil za mnou i fiat coupe 220k, ale jen o misto ;o) takze chlapi co mate SX...do boje!!! at vsem ukazem jakou mame zbran v ruce
http://kaouthiatuning.wz.cz/kaouthia/index.htm
jen tak pro info : skoncil za mnou i fiat coupe 220k, ale jen o misto ;o) takze chlapi co mate SX...do boje!!! at vsem ukazem jakou mame zbran v ruce
to nebylo razeny podle koeficientu, bylo to podle toho, kdo ma turbo nebo NOS, tak do kategorie vyssi. Ale i tak tam bylo spousta aut o kterych jsem si myslel, ze nemam sanci... jinak tam bylo 1500aut a 4200lidi (docela uspech na prvni sraz... fakt druhe mimonske valky) doufam, ze priste nekdo prijedete, at je vetsi sranda. Sem tam byl jediny s SX
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: