new turbina
no to je prave pruser... uz i v te kategorii do 2500 mame co delat ( jak rikam fiat cupe, pak tam byla MR2 2.0turbo (250k) a spousta dalsich) na 3litry proste uz nemame... teda aspon se standartnim turbem. V prostejove se me podarilo nejakym zahadnym zpusobem predjet i imprezu http://www.experttuning.cz/party.asp sice jen o setinu sekundy, ale jo.
Jinak kdyz jsem videl ty M3ky co tam jezdili fakt je to narez, s jednou jsem sprintoval mela 320koni 3.2l a ujela me aspon o 3auta
Jinak kdyz jsem videl ty M3ky co tam jezdili fakt je to narez, s jednou jsem sprintoval mela 320koni 3.2l a ujela me aspon o 3auta
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
vid?l jsem silvii s ca18det, která zajela 1/4 míli pod 10,5s
takže to jde :-)
když narveš do auta stejn? pen?z jako ty s m3, suprou nebo skyem tak zajedeš vyrovnanej zvod, ne-li líp :-)
nem?žeš ?ekat, že lehce upravená seriovka za 90k s vyrovná autu za 0,5-1M
takže to jde :-)
když narveš do auta stejn? pen?z jako ty s m3, suprou nebo skyem tak zajedeš vyrovnanej zvod, ne-li líp :-)
nem?žeš ?ekat, že lehce upravená seriovka za 90k s vyrovná autu za 0,5-1M
Naposledy upravil(a) Martin_534 dne 21.06.2005, 15:05, celkem upraveno 1 x.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
no musim viac menej suhlasit. velke turbo robi problem na starte, to je krticike, co som sa ja nacvicil startov 200SX S13 s vykonom okolo 300k urobi cas na 400m okolo 13-13.5s, co je aj cas M3,Impreza a pod, samozrejme nie brutalne upravenych. Proti Impreze sa mozete smelo postavit, ma tie iste problemy ako my (turbo) a navyse aj 4x4, co je vyhoda ale aj velka strata vykonu v diferakoch. Urobit 200sx na sprint znamena pouzit velmi kvalitne mensie turbo, napr GT28RR na vysokom tlaku a dobre naladeny motor.Gerox píše:dle meho nazoru sx-o neni moc na sprinty...proto je taky ani neresim...
Inak u nas som na vsetkych sprintoch v najvyssej kategorii, index je 1.7, cize nad 3L.
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
.. no nevim nevim.. M3 v základu mi v?bec nep?ijde jako pod?laná sériovka.. ten motor je špi?kov? vylad?nej, to samý podvozek, atd.. jen nemá hliníkovou lopatu a spoilery až na zem v základu, jinak je to ale špi?kový sportovní ná?adí..smashing píše:kdyz si nejaky trouba koupi treba zrovna tu M3 a vyhraje snim sprint... s podelanou seriovkou
.. d?ležitý je, abyste si ujasnili, na co to auto stavíte.. jestli na sprinty, na okruh nebo na drift - každá tahle disciplína vyžaduje jiný nastavení.. pokud chcete jezdit tohle všechno dohromady jedním autem, vždycky to bude jen kompromis a ne špi?ka v tom kterým segmentu..
bezezbytku souhlasím s Martinem, že fakt není možný ?ekat od tém?? sériovýho R4 motoru 1.8 turbo vít?zství na celý ?á?e v nejvyšší kategorii sprint?.. možná jen ve chvíli, kdy v SXku sedí vynikající ?idi?, kterej má to auto zmáknutý a vedle v tý Moden? sedí n?jakej potroublej jouda, kterej zaspí na startu..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
tak to jsem asi potroublej ridic ja... protoze jsem byl jen desetinu sekundy za subaru se svoji podelanou seriovkou .
http://www.tuningclubprerov.cz/free/1_t ... rerov.html
to BMW jsem myslel tak, ze na to auto nemusis sahnout a leti to jako strela, zatim co mi pod tim lezime ve dne v noci (nemyslel jsem to tak, ze je to spatne auto ja fantim BMW) dokonce jsem se rozmyslel jestli SX nebo BMW
http://www.tuningclubprerov.cz/free/1_t ... rerov.html
to BMW jsem myslel tak, ze na to auto nemusis sahnout a leti to jako strela, zatim co mi pod tim lezime ve dne v noci (nemyslel jsem to tak, ze je to spatne auto ja fantim BMW) dokonce jsem se rozmyslel jestli SX nebo BMW
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: