F.I.C.D. - solenoid valve
F.I.C.D. - solenoid valve
víte n?kdo k ?emu je F.I.C.D. - solenoid valve poda?ilo se mi ten konektor urazit. maká to i bez toho takže je asi k hov...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
klimu mam od vyroby.
kolko by ta vysla jazdena, netusim. no ak sa najde niekto, kto ju chce vyhodit kvoli odlahceniu, asi by ti ju pustil za rozumnu cenu
netusim, co by si musel porobit s elektrikou... mozno aj vymena ecu, ale to fakt neviem isto.
co sa tyka naplnania, mam takuto skusenost:
pytal som sa v serioznej firme, co robia iba klimy, a zahlasili strasnu palku (tusim 5 litrov cistenie + 3 litre plnenie)....
tak som siel za znamym, co robi chladnicky a klimy len tak, a precistil mi to + naplnil za 1100
za tie prachy ma ani velmi neserie, ze mi cez zimu vyfucala
vsetky ceny su uvedene v SKK a bez DPH (kedze to malo byt bez papiera )
kolko by ta vysla jazdena, netusim. no ak sa najde niekto, kto ju chce vyhodit kvoli odlahceniu, asi by ti ju pustil za rozumnu cenu
netusim, co by si musel porobit s elektrikou... mozno aj vymena ecu, ale to fakt neviem isto.
co sa tyka naplnania, mam takuto skusenost:
pytal som sa v serioznej firme, co robia iba klimy, a zahlasili strasnu palku (tusim 5 litrov cistenie + 3 litre plnenie)....
tak som siel za znamym, co robi chladnicky a klimy len tak, a precistil mi to + naplnil za 1100
za tie prachy ma ani velmi neserie, ze mi cez zimu vyfucala
vsetky ceny su uvedene v SKK a bez DPH (kedze to malo byt bez papiera )
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
chce to jen vym?nit elektriku k ECU za tu z modelu s klimou, mám ji n?kde doma, namontovat na motor kompresor par trubek,chladi?,naboj, do interieru dat dil s ochlazova?em, zapojit a jedem, klima je super
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod