Raddyho haluze
Raddyho haluze
Takze mam dalsie zaujimave skusenosti:
zase mi vytlacilo mierku na olej (pocas sprintu), no supot, liter oleja behom par sekund v prdeli, cely motor zasraty aj spodok auta, dymu nahovado.
Ako olej striekal hore na kapotu, potom stekal na kryt cievok na bloku motora.
Zacal mi ist olejovy dym z vyfuku, dost husto, pocas celej cesty domov, myslel som na najhorsie-turbo v riti.
Doma som zistil ze vsetky sviecky boli POVOLENE (ako je to mozne neviem, ja sam som ich utahoval) a cez zavit jednej ten nazberany olej stekal DO VALCA a potom to dymilo.
Pytam sa, ako je mozne ze sa sviecky (vsetky) povolily. A dalej, ako moze motor ist ked je sviecka tak povolena ze cez nu do valca pretecie olej????
Ja uz vazne nemozem, co mna ake haluze stihaju Ako mam potom robit dobre casi na sprintoch? No kazdopadne, urobil som 14.2, ale stale som nestihol zmerat a nastavit ten predzapal a sprint som isiel s povolenymi svieckami .
zase mi vytlacilo mierku na olej (pocas sprintu), no supot, liter oleja behom par sekund v prdeli, cely motor zasraty aj spodok auta, dymu nahovado.
Ako olej striekal hore na kapotu, potom stekal na kryt cievok na bloku motora.
Zacal mi ist olejovy dym z vyfuku, dost husto, pocas celej cesty domov, myslel som na najhorsie-turbo v riti.
Doma som zistil ze vsetky sviecky boli POVOLENE (ako je to mozne neviem, ja sam som ich utahoval) a cez zavit jednej ten nazberany olej stekal DO VALCA a potom to dymilo.
Pytam sa, ako je mozne ze sa sviecky (vsetky) povolily. A dalej, ako moze motor ist ked je sviecka tak povolena ze cez nu do valca pretecie olej????
Ja uz vazne nemozem, co mna ake haluze stihaju Ako mam potom robit dobre casi na sprintoch? No kazdopadne, urobil som 14.2, ale stale som nestihol zmerat a nastavit ten predzapal a sprint som isiel s povolenymi svieckami .
motor je takych 10000km po kompletnej GO, mierku mi vytlacalo pred GO aj po GO, vzdy co pamatam. Kruzky to nebudu....Napada ma pripchata hadica s odvetrania vane mozno......milonovo píše:Selským rozumem bych řekl,že ten tlak už neudržej kroužky a pak to tlakuje dolů a to Ti vyhodilo tu měrku,ale ty svíčky nevím...
Sviecky su uplna haluz, asi to tam fakt pribodujem aj s mierkou
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
kdyz pribodujes merku tak tew nebude trapit ubytek oleje :-)raddy píše:motor je takych 10000km po kompletnej GO, mierku mi vytlacalo pred GO aj po GO, vzdy co pamatam. Kruzky to nebudu....Napada ma pripchata hadica s odvetrania vane mozno......milonovo píše:Selským rozumem bych řekl,že ten tlak už neudržej kroužky a pak to tlakuje dolů a to Ti vyhodilo tu měrku,ale ty svíčky nevím...
Sviecky su uplna haluz, asi to tam fakt pribodujem aj s mierkou
no samozrejme aj 200sx (a13 aj s14) ma hlavu prepojenu s vanou cez system odvetrania spolu s vackami...Gerox píše:me uplne presne tohle delal kompresor na bavoraku...sice svcky zustavaly na miste ale merku mi to furt vytlacilo...a polde vseho to bylo tim ze vana byla propojena s hlavou a pres ten spoj to vlastne tlacilo i dolu do vany...
ahoj, sem si vsiml na tom sprintu, ze ti to pekne zadymilo. Ale jede ti to super klobouk dolu . Jinak jsem rad, ze jsem te poznal
foto z Trenčína zde : http://www.kaouthiatuning.com/galerie/t ... alerie.htm
foto z Trenčína zde : http://www.kaouthiatuning.com/galerie/t ... alerie.htm