a oleja vo ventilacii vaciek....
Dovod bol netesniaci PCV ventil, ktory je zozadu na sani a donho ide hadica z odvetrania vaciek. Je to jednosmerny ventil, ktory musi pri tlaku v sani tesnit smerom k vackam. Ten moj netesnil. Da sa lahko vybrat a prefuknut, ci tesni.
Ked netesni, tlak ide to vaciek a olejovej vane a sposobuje pretlak oleja do hadic ventilacie a odtial do sania (pri volnobehu).
Ja som ten ventil jednoducho zavaril a hadice som presmeroval do zbernej nadoby.....
Tot vsjo a co to narobilo neplechy
Riesenie vytlacania mierky oleja
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji k uspesnemu vyreseni problemu. Originalni reseni zavarit to. Hlavne nezavaruj taky ty svicky (PS elektroda ocel/hlinik by se stejne tezko shanela )
Takova nenapadna soucastka a co to zpusobilo problemu. Jinak nechapu jak ten ventil nemuze tesnit. Prece je to primitivni soucast:
Sedlo do ktereho doseda pistek. Asi to netesni jen v pripade kdyz jsou tam usazeniny karbonu. Jinak prece kdyz se vycisti tak musi tesnit ne?
Nebo uz byl tvuj tak opotrebovany.
Takova nenapadna soucastka a co to zpusobilo problemu. Jinak nechapu jak ten ventil nemuze tesnit. Prece je to primitivni soucast:
Sedlo do ktereho doseda pistek. Asi to netesni jen v pripade kdyz jsou tam usazeniny karbonu. Jinak prece kdyz se vycisti tak musi tesnit ne?
Nebo uz byl tvuj tak opotrebovany.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche