K:Ojnici
K:Ojnici
Prosííííím vás nemáte doma někdo jednu ojnici (ca18) ? Pokud se nechcete zbavovat jen jedný,vezmu celou sadu.
Dík moc
Dík moc
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: K:Ojnici
Pokud se nepletu, ojnice jsou presne vyvazeny v sade, ale sada od sady se lisi... takze bych tam jednu nedaval.No_name píše:Prosííííím vás nemáte doma někdo jednu ojnici (ca18) ? Pokud se nechcete zbavovat jen jedný,vezmu celou sadu.
Dík moc
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
+- dvacka - ty z te fotky http://www.apexperformance.co.uk/catalo ... 2c8b2ae9deNo_name píše:ehm,jaksi jich mám plnou hlavu od pátku,co mi dorazily písty
Nenašel jsi někde na netu klidně i nějaký horší ,tak do dvacky? (turbo počká )
kluci stačí koupit slušnější digiváhu s přesností 1-2gramy a hurá do práce.
nahrubo vyleštěný cca 1 den
vyvážit - rozdíl mezi váhou všech 4 ojnic (nejlehčí - nejtěžší) 1 gram a zároven vyvážit v místě horního oka taky 1 gram cca 1 den
vyleštit do stříbrna cca 1 den a je to hotový
dělal jsem to na shade 2 dny a vyšla mi celková váha jedné ojnice o 15 gramů nižší, a písty jsem udělal T s nosem, každý mínus 5 gramů, což je 80 gramů na kompletu, a věřte, že ty koně navíc byly poznat a mám je v půl gramu rozdíl a horní oko 1 gram
nahrubo vyleštěný cca 1 den
vyvážit - rozdíl mezi váhou všech 4 ojnic (nejlehčí - nejtěžší) 1 gram a zároven vyvážit v místě horního oka taky 1 gram cca 1 den
vyleštit do stříbrna cca 1 den a je to hotový
dělal jsem to na shade 2 dny a vyšla mi celková váha jedné ojnice o 15 gramů nižší, a písty jsem udělal T s nosem, každý mínus 5 gramů, což je 80 gramů na kompletu, a věřte, že ty koně navíc byly poznat a mám je v půl gramu rozdíl a horní oko 1 gram
podívej se na ty fotky nahoře, z toho se dá odebrat ( pokud je to standart kov) už jenom tak cca 1 až 1,5 gramů na jedné ojnici a to okolo šroubů na ztažení celku, a potom na soustruhu cca 1 mm okolo spodního oka.
Jak šáhneš jinam snížíš životnost
Já osobně bych ty ojnice na fotce nodlehčoval, ty 4 gramy na kompletu nemají už smysl a jenom do stříbrna vyleštil
Jak šáhneš jinam snížíš životnost
Já osobně bych ty ojnice na fotce nodlehčoval, ty 4 gramy na kompletu nemají už smysl a jenom do stříbrna vyleštil