Koupím IC Avia
- Andeer
- user
- Kontaktovat uživatele:
to tedkom takhle s predstihem neshaněj ... uvidiš kolik budeš mit investic do samotneho auta. až budeš mit vše v poradku pak shanej IC . novy vyjde okolo 3tis.krosmen píše:nazdárek lidičky,sice ještě nemám dvoukilo ale budu ho s velkou pravděpodobností kupovat.Potřeboval bych jestli nikdo nevíte o levnějšim IC z avie(potřebuju ten větší.... ) než vo čem ví martin????
p.s.: nechceš koupit toho mojeho ? je tam zgeneralkovany motor
Nissan 200sx 92'
cervena b., dovoz nemecko
repas turbo od michala - jede fajně
Intercooler avia, BOW MK2, iridium IQ20, 1.1BAR , CHIP stage1, mobil1 5W50
cervena b., dovoz nemecko
repas turbo od michala - jede fajně
Intercooler avia, BOW MK2, iridium IQ20, 1.1BAR , CHIP stage1, mobil1 5W50
Jelikož mám nějaký plány a peníze nějaký taky a stejně pokud se nezbavim lancie tak ten IC budu dávat do ní a pokud ji prodám tak ho použiju doi nisánka......
Nejdřív se musim zbavit lancie a až potom budu nějakýho schánět.Kdybych ho chtěl tak jak je tak toho tvýho beru všema deseti a mám pokoj,ale moje plány s autem sou o jinym výkonu a proto budu kupovat s motorem KO a bude se stejně celej předělávat......
Řekněte mi kde ho seženu teda myslim ten IC V tý prodejně tady ho maj asi za čtyřku.....
Nejdřív se musim zbavit lancie a až potom budu nějakýho schánět.Kdybych ho chtěl tak jak je tak toho tvýho beru všema deseti a mám pokoj,ale moje plány s autem sou o jinym výkonu a proto budu kupovat s motorem KO a bude se stejně celej předělávat......
Řekněte mi kde ho seženu teda myslim ten IC V tý prodejně tady ho maj asi za čtyřku.....