Práv? že se to stalo tak rychle a ani to nebyl žádny velký náraz tak si boužel nevím jaké ponau?ení z toho mít..ale na ten št?rk si ur?it? budu dávat v?tší bacha...:-) díky za radu...Martin_534 píše:já dvoukilo zrušil po m?síci a kdyby se tak nestalo, byl bych do te? blbej uživatel a nev?d?l na co šáhnout, takže doporu?uju se do toho po?ádn? obout a vyt?žit z tý zkušenosti co nejvíc :-)
Dvoukilo drifting...:-((((
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- kubajs
- user
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) kubajs dne 30.01.2006, 23:40, celkem upraveno 1 x.
Red 91 http://www.kubajs.com
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Já měl nissana necelý týden když sem dostal hodiny díky špatné silnici. Mně se v celku nic nestalo, ale auto na tom bylo hůř, Přepůlilo se přesně ve prostřed. Předek s palubkou a pedálama byl pod mezí na louce a já se zadkem na silnici. Dal bych sem fotku, ale nevim jak, a navíc to neni nic pěknej pohled.
Pošli mi jí na mejl,já jí sem fláknurednissan píše:Já měl nissana necelý týden když sem dostal hodiny díky špatné silnici. Mně se v celku nic nestalo, ale auto na tom bylo hůř, Přepůlilo se přesně ve prostřed. Předek s palubkou a pedálama byl pod mezí na louce a já se zadkem na silnici. Dal bych sem fotku, ale nevim jak, a navíc to neni nic pěknej pohled.
Pošlu ti to, ale nevim tvojí adresuNo_name píše:Pošli mi jí na mejl,já jí sem fláknurednissan píše:Já měl nissana necelý týden když sem dostal hodiny díky špatné silnici. Mně se v celku nic nestalo, ale auto na tom bylo hůř, Přepůlilo se přesně ve prostřed. Předek s palubkou a pedálama byl pod mezí na louce a já se zadkem na silnici. Dal bych sem fotku, ale nevim jak, a navíc to neni nic pěknej pohled.
a jo,se mi neukazuje v liště
no_name@few-rabbits.com
no_name@few-rabbits.com
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
ty kraaavo tos mel teda kliku jako prase trefit to na dvere tak papa
Naposledy upravil(a) mrkevvzime dne 03.11.2005, 14:30, celkem upraveno 1 x.