K: Skelet bez sibru
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
K: Skelet bez sibru
Nema doma nekdo zbytecnej, nebouranej skelet v dobrym stavu (co nejmin koroze:) na S13ku? Popripade cele auto v dobrem stavu bez TP..klidne bez motoru..jde mi vylozene o skelet.....bez diry ve strese od sibru.. Mel bych zajem kdyz to bude za nejakej slusnej peniz....ale az tak leden-unor....chci to na prestavbu..Predem diky
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli sem Te pochopil ted spravne, ale to co mam ted na tom neni tak spatne co se kastle tyce...pres zimu dam motor ven..necham prebrousit kliku, koupim ojnicni loziska a na jare to snad zase pojede. Ale tohle shanim vylozene do garaze kde zacne vznikat druhy auto ...stacil by zatim skelet na kolech...bez dveri bez kapot bez vseho.....jen skelet....ale vzal bych i cely a rozebral si toMartin_534 píše:nevyplatí se ti přivézt komplet auto z německa? kastle špatná, motor zničenej ...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- nismo.power
- user
- Kontaktovat uživatele:
zrovna dneska sem tak přemejšlel že ten šíbr vyš?ípu navařim tam nějaký profily plech a zalaminuju...... páč mě tam jako fakt docela sere nad 180 Km/h hrozně fouká a třeba dneska na mě zase pršelo páč se do něj dostane voda a v zatáčkách nebo tak mě vždycky poleje šmejd jeden..... tak na zimu ho asi provizorně vemu silikonem
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
A kam koukat?...ja do ted koukal jen na mobile.de a autoscout24. Problem je s dopravou...proto se snazim sehnat nejdriv neco tady...Spike píše:Taky bych asi zkusil D, obcas se tam najdou i docela pekny kousky za good penize. Hlavne nekoukat na mobile a podobnyservery, tam to maj vetsinou za daleko vetsi penize, nez se to ve skutecnosti da sehnat.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
no ja nechci sibr ze 2 duvodu: 1) proste mi na to auto nesedinismo.power píše:zrovna dneska sem tak přemejšlel že ten šíbr vyš?ípu navařim tam nějaký profily plech a zalaminuju...... páč mě tam jako fakt docela sere nad 180 Km/h hrozně fouká a třeba dneska na mě zase pršelo páč se do něj dostane voda a v zatáčkách nebo tak mě vždycky poleje šmejd jeden..... tak na zimu ho asi provizorně vemu silikonem
2) nevim jak konkretne u nissana, ale sibr narusuje tuhost kastle
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si delas showcar tak jo...jinak nevim proc spojujes tuhost kastle a vykon....tu vyuzijes hlavne v zatackach pri vetsich rychlostech. Ale rikam.....jestli to sibr ovlivni i u 200SX nevim...je to jen dohad.....kazdopadne se mi to tam nelibi...na sibr ma sx moc kratkou strechu...lepsi je si tam dat nasavacCaizi píše:Budes mít z toho 500k WRC stroj nebo co? myslím že při běžném využití mtě nějaká tuhost vubec nemusí zajimat nebo snad jo?:-) podle mě bohatě stačí vzpěry..
Naposledy upravil(a) Mirek dne 21.11.2005, 21:25, celkem upraveno 1 x.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
je tam 0.8 plech jako na 90% auta......ale plni svoji funkci....ber to logicky.....ukaz mi zavodni special se stresnim oknemNo_name píše:Mno když jsem sundal tapacír tak mi ta střecha na tom středu přišla docela fórová
Add: Je mi jasny ze neco najdete ) nejakej urcite bude...to ze je ten plech na strese slabej nic neznamena....tak schvalne.....roztrhni tahem tabulku 0.5ky plechu