takle se správně staví auto :-)

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
remo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od remo »

tak to veru ano, ale to je prace a prace a penez a penez, ale zas mas odpiky novu karu
remo

200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin_534 »

já se práce nebojím, ale chtělo by to nejakýho sponzora :santa:
remo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od remo »

v nasich zemepisnych sirkach mozno aj 2:D

ani ja nie, ale zatial do toho este nemam tolko odvahy
remo

BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

no já už i tak začal a krom swapu na RB, by to nevyšlo ani tak draze, ale chtěl jsem z toho udělat civilní auto, protože sem v tom chtěl vozit občas i rodinu :lol:
ale vzhledem k tomu, že se do dvoukila v květnu už asi nevejdeme, tak už zase plánuju závoďák jenom se dvouma skořepinama
remo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od remo »

teraz sa prvu sezonu chcem aj trochu povozit a na zimu sa do toho asi pustim na tvrdo. uvidim jak to vyjde, kedze to nemam kde robit sam tak musim prehovorit kamarata nech sa do toho pusti:):):)
remo

Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

Martin_534 píše:no já už i tak začal a krom swapu na RB, by to nevyšlo ani tak draze, ale chtěl jsem z toho udělat civilní auto, protože sem v tom chtěl vozit občas i rodinu :lol:
ale vzhledem k tomu, že se do dvoukila v květnu už asi nevejdeme, tak už zase plánuju závoďák jenom se dvouma skořepinama
Jak nevejdete? ty budes mi dalsiho potomka? :shock:
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

přesně tak jsem dělal svoji shade, a s nissanem to bude podobný, akorát nebude nastříkanej vnitřek (nebudu sundávat všechny tapce), a ne všechny díly budu kupovat nový, ale základ v každým případě, na konci roboty dám fotky do foroty
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

Caizi píše:Jak nevejdete? ty budes mi dalsiho potomka? :shock:
no jo, už je tomu tak :-)
takže když se mi podaří prodat bravu, tak si koupim terano nebo patrola na normální ježdění s rodinou, možná přívěs na tahání dvoukila a dvoukilo projde odtučňovací kůrou :wink:
No_name
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

:o :)

...hlavně ne terrano :lol:
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

No_name píše::o :)

...hlavně ne terrano :lol:
proč?
No_name
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

Táta ho před x lety měl,sralo se to víc,jak starej kadet :lol:
Martin_534
user
Kontaktovat uživatele:

no to samý se dá aplikovat i na dvoukilo a stejně ho tady všichni máme rádi :-)
No_name
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

to možná,ale dvoukilo není rodinnej dopravní prostředek pro 7 lidí :)
Caizi
user

Příspěvek od Caizi »

Martin_534 píše:
Caizi píše:Jak nevejdete? ty budes mi dalsiho potomka? :shock:
no jo, už je tomu tak :-)
takže když se mi podaří prodat bravu, tak si koupim terano nebo patrola na normální ježdění s rodinou, možná přívěs na tahání dvoukila a dvoukilo projde odtučňovací kůrou :wink:
Tak to bude našup..sem na to dvoukilo zvědav..btw gratuluji k dalšímu potomku.. :wink:
Odpovědět