Chtěl jsem ho dnes odeslat,ale jelikoš bude stejně až po Novým roce,tak kdo chce těsnění pod hlavu od Kaliny?Buď to objednám vše a nebo bych se s nima domluvil že si ho nechaj a zase ho pošlou poslednímu,abyste si každej mohl objednat vejšku jakou potřebujete.
Jinak zejtra to tam chci poslat aby to do čtvrtka došlo,takže to ještě upřesněte-Kentoya a Mirek.V pátek už tam nejsou.Vzhledem k tomu že to budou asi dělat až po tom Novým roce,tak ohledně dalších tam kdyžtak zavolám.
Vypadá to že je mám doma,dnes mi volal někdo že mi veze balík,ale jsem na chalupě.Otec to snad vzal.Takže mi pošlete SZ adresy,Katanymu bych to případně mohl hodit,když se domluvíme.
tak mi jedno objednej a sotva ho budeš mít doma dej vědět, hned jak pojedu do KH tak to vezmu přes kolin a vyrovname se (jezdím každych 14 dni) jinak 1,3
Kentoya píše:tak mi jedno objednej a sotva ho budeš mít doma dej vědět, hned jak pojedu do KH tak to vezmu přes kolin a vyrovname se (jezdím každych 14 dni) jinak 1,3
Ty ho máš hotový Ty Katany+Mirek tuším.Já budu v Kolíně počítám po neděli.Pak jedu na hory.-14týho.