Bredok píše:Ahoj Martine,ty jsi správnej drak,myslím že to je o život,včera jsem vyjel silnice byla jen vlhká a ani nebyla pořádně namrzlá a když jsem předjížděl autobus a jen jsem při trojce lehce přišlápl plyn zadek se roztancoval,tak jsem zas nohu sundal!!To auto je na zimu nepoužitelné,nedovedu si představit sníh,byť i se zimákama!!!
Martin_534 píše:jasně, že budu jezdit :-)
už mám nazutý zimáky 205/55/16 a 225/50/16
Tak to já s roztancováním zadku problém nemám,právě naopak ten zadní náhon mě vždy když mám nohu na plyně srovná. Ale v každém případě záleží na zručnosti. Já osobně jízdu s SX v zimě miluju a jezdím vždy na letnich gumách,ty zimní by ti moc nepomohly..Problém mívám jen když zapadnu ,to pak nemůžu vyjet ,ale to asi s žádným autem . Dálší věc je ,když máš špatné přední silentbloky řízení, trochu ten předek na tom hladkém uskakuje
Ja s SXkem jezdim a celkem v pohode. Mam dost dobry zimaky, ale jakmile vjedu nekam na snih a lehoulince seslapnu plyn, tak se tocim jak kaca:-) Vyresil jsem to pouze pridanim 200kilo zeleza do kufru:-) a taky dost pomaha jezdim s plnou nadrzi:-), ja mam skoro porad hladovy oko:-)
hosi to je furt malo na to kolik napadlo u me doma..bouzel se mi pokazil fotak tak nemam dokumentaci ale ja ve stredu vecer prijel a rano na aute 20 cisel snehu...tak sem ho ocistil a do vecera tam bylo dalsiho pul metra ... uz se mi to nechtelo odhazovat tak do rana bylo na aute skoro 80 cm a na ceste za nim bylo snehu po kridlo..:-)...ani neodhazuju..cekam az to roztaje....
Uz jsem to nekde psal, kdybych neodhazoval, tak je tam metr... Nepretrzite snezi dalsi 2 dny a napadlo nejmin 25 cisel noveho snehu. A pry ma byt jeste hur...
P.S. Aktualni stav (2.1., 22.05 - chumeli, neni videt na konec ulice)
Naposledy upravil(a) doublejay dne 02.01.2006, 22:14, celkem upraveno 1 x.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
aktuální stav Ostravsko z 60cm rozálo 20cm, dnes ráno opět sněží a zase je těch 20 skoro zpátky, okolo auta mam postavenou garaž ze sněhu, už stači jen střecha
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod