prosím o radu
prosím o radu
Chci se zeptat jestli se dá koupit samostatně těsnění pod parohy a nebo jen celá sada těsnění na s13 dík
Re: prosím o radu
samozrejme, da sa kupit zvlast. doporucujem si ho nechat vyrobit v kaline podla stareho (www.kalina.cz) alebo pouzit tesnicu samotovu pastu namiesto tesnenia. Je tu casty problem s prehorenim tesnenia, pasta sa svedcila.....radek píše:Chci se zeptat jestli se dá koupit samostatně těsnění pod parohy a nebo jen celá sada těsnění na s13 dík
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
s 13 ještě mam przbu jak se
Jinak mám ještě prozbu jestli je těžke vyměnit čip a jak se to provádí a kde seženu ten ventil so tam všichni máte na sání a k čemu je a ještě scháním nějaký hřib na to sání nejlíp nějaky přímo na s13 dík radek
Re: s 13 ještě mam przbu jak se
rozhodne pouzi vyhladavanie.radek píše:Jinak mám ještě prozbu jestli je těžke vyměnit čip a jak se to provádí a kde seženu ten ventil so tam všichni máte na sání a k čemu je a ještě scháním nějaký hřib na to sání nejlíp nějaky přímo na s13 dík radek
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
co bys doporučil za materiál? já teď přemejšlim nad slabym měděnym plechemraddy píše:samozrejme, da sa kupit zvlast. doporucujem si ho nechat vyrobit v kaline podla stareho (www.kalina.cz) alebo pouzit tesnicu samotovu pastu namiesto tesnenia. Je tu casty problem s prehorenim tesnenia, pasta sa svedcila.....
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
návod na výměnu čipu je zde:
http://bagpuss.swan.ac.uk/horsham-devel ... itting.htm
ventil kterej myslíš se jmenuje bov a na věci kolem něj je opravud nejlepčí použít vyhledávání
http://bagpuss.swan.ac.uk/horsham-devel ... itting.htm
ventil kterej myslíš se jmenuje bov a na věci kolem něj je opravud nejlepčí použít vyhledávání
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Puvodne osazeny cip je v desce zaletovany, je potreba jej opatrne (a nejlepe s prislusnym vybavenim - mikropajecka s regulaci teploty, odsavacka, ne pistolovou pajeckou!!!) vyjmout. Plosny spoj ma prokovene diry, nekdy dost pomuze nejprve pridat pred odsatim trochu kvalitniho cinu. Pak osadit kvalitni patici pro pozdejsi snadne upravy a novy cip zasunout do patice (pozor na spravnou orientaci, pro neznale - neni to jedno!!!).
P.S. Mne se lehce podarilo odsat vsechny vyvody puvodniho cipu tak, ze samovolne vypadl a FUNGOVAL (ze zajimavosti jsem ho osadil do patice a zkusil )
P.S. Mne se lehce podarilo odsat vsechny vyvody puvodniho cipu tak, ze samovolne vypadl a FUNGOVAL (ze zajimavosti jsem ho osadil do patice a zkusil )
Naposledy upravil(a) doublejay dne 11.01.2006, 11:47, celkem upraveno 2 x.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
s 13 máš pravdu ja to taky budu řešit paticí Ď
Máš pravdu já to taky budu řešit paticí jinak dikec
hm, to je dobra otazka.....ako som povedal, ja nemam ziadne tesnenie, len pastu. dovod je ten, ze kazde mi prehorelo....myslim ze by nebolo zle sa opytat v kaline.....na zvodoch su podstatne vyssie teploty ako na hlave, ktora je predsa len chladena vodou.....Martin_534 píše:co bys doporučil za materiál? já teď přemejšlim nad slabym měděnym plechemraddy píše:samozrejme, da sa kupit zvlast. doporucujem si ho nechat vyrobit v kaline podla stareho (www.kalina.cz) alebo pouzit tesnicu samotovu pastu namiesto tesnenia. Je tu casty problem s prehorenim tesnenia, pasta sa svedcila.....