S14
S14
Existuje podobna stranka aj na S14?A este by ma zaujimalo ci niekto z Vas uz doviezol na Slovensko z Ciech Nissan starsi ako rok 1996?Mam moznost kupit 94 S14 a chcel by som vediet ci to je mozne.Da sa v Cechach vybavit certifikat COC,alebo to treba vybavovat na Slovensku?Neviete nahodou ci ma S14 94 globalnu homologizaciu?Diky za odpovede
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
tu poslední možnost vyluč, nedovolili mi ani 240sx postavit na papíry 200sx a to byly oboje S13 uplně stejne auta až na motor a par kravin okolo
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
ja zhanam co najlacnejsiu S14,lebo mam specialne uchylneho kamarata,ktory ma urcite zlomi ma poriadne turbo,riadiacku,prevodovku,samosvor....hlavne ked ma podryva a provokuje a ja so svojou jesitnou povahou asi dlho nebudem odporovat.Uz len preto,ze viem ake je to vozit sa na skoro 700 konoch...zasa som si cvrkol..mal by som ist asi k urologovi,alebo sexuologovi.hmmmmm
ak uvazujes o 700 konoch...tak si myslim ze porizovacia cena auta by te nemala vobec zaujimat... pretoze bude asi desatina toho co do toho auta este nacpes...corkybell píše:ja zhanam co najlacnejsiu S14,lebo mam specialne uchylneho kamarata,ktory ma urcite zlomi ma poriadne turbo,riadiacku,prevodovku,samosvor....hlavne ked ma podryva a provokuje a ja so svojou jesitnou povahou asi dlho nebudem odporovat.Uz len preto,ze viem ake je to vozit sa na skoro 700 konoch...zasa som si cvrkol..mal by som ist asi k urologovi,alebo sexuologovi.hmmmmm
Asi som sa zle vyjadril.Ja v ziadnom pripade netuzim mat v aute 700 koni.To je nehorazna suma penazi,ktore clovek by musel do toho vlozit a stale tam aj tak nieco odide.Perfektna bezedna studna na peniaze.Vidim to na tom kamaratovom aute a preto ho aj obdivujem a uznavam,ze s akym odhodlanim sa do toho pusta pokazdy krat ked nieco klakne a snazi sa dalej zdokonalovat a upravovat svoje auto.Mne osobne staci okolo 300 koni na kolach.Myslim si,ze aj tak to uz je dost