ruština :-)
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Да , да, да... Але зараз мене цікавить українська мова...
P.S. Omlouvam se adminovi za O.T.
P.P.S. Sakra, to je cislo prispevku! (666)
P.S. Omlouvam se adminovi za O.T.
P.P.S. Sakra, to je cislo prispevku! (666)
Naposledy upravil(a) doublejay dne 19.02.2006, 23:32, celkem upraveno 2 x.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
No jo, no, nechal jsem se strhnout Ale chybi tady ten Heiniho obrazek a dotaz Kentoyi, na ktery jsem reagoval, takze to nedava smysl...
P.S. Ja taky nemam rad soudruhy, ale vzhledem k mym stavajicim (hudebnim) zajmum jsem rad, ze mi umoznili (tehdy jsem nemel na vyber) ziskat aspon zaklady. Posledni 2 roky toho zhusta vyuzivam Vratil jsem se k tomu po 18-ti letech.
P.P.S. Znate nekdo nekoho, kdo ma soudruhy rad? A presto jim po volbach zase stoupnou preference...
P.S. Ja taky nemam rad soudruhy, ale vzhledem k mym stavajicim (hudebnim) zajmum jsem rad, ze mi umoznili (tehdy jsem nemel na vyber) ziskat aspon zaklady. Posledni 2 roky toho zhusta vyuzivam Vratil jsem se k tomu po 18-ti letech.
P.P.S. Znate nekdo nekoho, kdo ma soudruhy rad? A presto jim po volbach zase stoupnou preference...
Naposledy upravil(a) doublejay dne 19.02.2006, 23:33, celkem upraveno 1 x.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Naaahodou, kdyz se povede, tak jsou moooc hezke a pro ty povedene ja mam slabost. A staci si tam udelat vylet a po ulicich tam tech povedenych potkas spooousty. Ja si puvodne myslel, ze tady u nas mame ty nejhezci kousky v nejvetsi mire, ale musel jsem si opravit mineni...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: