al.kola 16''
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
S14 ma kola 205 50 r16
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
dik mas u me flasu odpo tam zajedu a dam vedet .
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes absolvoval cestu do nissana tak dotaz ohledne kol tam me posla na centralu P9 kolbenova a tam zdeleni NISSAN CR uz neexistuje uz je jen NISSAN CENTRAL EUROPA se sidlem v MADARSKU malem me polozilo. Nicmene potrvdej mi okopirovanej original nemeckeho nebo svicarskeho TP a pak v tom neni problem
PS: NEMATE NEKDO ORIGO NEBO KOPCU TP ZE ZAHRANICI KDE JSOU NAPSANE NEJAKE KOLA SE 16 palcova . pls pls
PS: NEMATE NEKDO ORIGO NEBO KOPCU TP ZE ZAHRANICI KDE JSOU NAPSANE NEJAKE KOLA SE 16 palcova . pls pls
A nemas nahodou kopcu nemeckeho nebo svicarskeho TP .
to bych nerek...byl jsem u bouracky kde auto melo letnaky v zime a 17 namisto origo 15 a nikdo nic neresil...a da se rict ze rana se stala kvuly letnakum...samo ze se jelo na snehu...tamo píše:Policajti mozno ano, ale poistovaci nie. Ked sa stane nehoda (dufam ze sa to nikomu nestane) a nebudes mat predpisany rozmer diskov pripadne pneumatik daju ti uhradit cast mozno celu sposobenu skodu.
já jsem na to ptal v prodejně nissanu v šumperku, a tam mi sdělily, že pouze v praze na kolbence, jsou dva týpci (jména už nevím) co mají nějaký oprávnění, že to můžou dát do techničáku
můj názor je ten, domluvit se z borcama at každýmu kdo to bude chtít mít napasaný at neco napíšou do TP (popř vystaví papír) a každej by se s nima vyrovnal co já vím litrem
můj názor je ten, domluvit se z borcama at každýmu kdo to bude chtít mít napasaný at neco napíšou do TP (popř vystaví papír) a každej by se s nima vyrovnal co já vím litrem